• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Dokić došla kod oca u Vrdnik!

Teniserka se pomirila sa ocem i doputovala na njegovo imanje u Srbiju, zajedno sa dečkom Tinom Bikićem.

 Jelena Dokić došla kod oca u Vrdnik! Izvor: MONDO

Jelena Dokić se vratila u Srbiju i to kod oca Damira, sa kojim dugo nije imala kontakt. Teniserka, koja ima australijsko državljanstvo, stigla je u srijedu u Vrdnik zajedno sa dečkom Tinom Bikićem, na imanje na kojem živi njen otac.

Dokićeva, koja je posljednji nastup zabilježila na US Openu, kada je poražena u drugom kolu od Jelene Janković, trenutno pauzira zbog povrede ramena.

Ona će u Srbiji pokušati da zaliječi povredu i skine višak kilograma, kako bi u dobroj formi dočekala povratak na teren. Prema nekim izvorima ona je već danas u Vrdniku pretrčala osam kilometara, sa ciljem da smrša.

Bivša jugoslovenska igračica trebalo bi u utorak da počne sa treninzima.

Jelena i Damir Dokić prekinuli su kontakte 2003. godine, kada se ona vratila u Australiju i uzela državljanstvo te zemlje. Dokić je svojvremeno optuživao Tina Bikića i njegovog brata Bornu da su najveći krivci za Jelenin teniski krah i da su nemilosrdno koristili njen novac i doveli je do siromaštva.

Kasnije u jednom intervjuu Jelena je izjavila da ju je otac zlostavljao. Damir Dokić je zaprijetio da će zbog lažnih optužbi ubiti ambasadorku Australije u Srbiji Kler Birgen.

Prilikom privođenja zbog tih prijetnji, na Dokićevom imanju u Vrdniku pronađeno je oružje za koje nije imao dozvolu. Apelacioni sud osudio ga je zbog prijetnji i nedozvoljenog posjedovanja oružja na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine. Njemu je naknadno uvažena molba za uslovni otpust pa je u aprilu prošle godine pušten iz kazneno-popravnog zatvora u Šapcu.

Prije toga Jelena je izjavila da ne želi da se pomiri sa ocem, jer su različiti i nikada se nisu slagali, i da ne postoji način da se on promijeni.

Dokićeva je veoma teško podnijela odlazak oca u zatvor, što je potvrdio i njen brat Savo koji živi sa Damirom, a pojedini engleski mediji objavili su da je ona bila u Srbiji na dan izricanja njegove presude.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC