• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Molnar: Rumuniji respekt, ali mi pobjeđujemo

Srpske odbojkašice istuču da respektuju protivnika u osmini finala EP, ali ističu da su kvalitetniji tim, što će i potvrditi na terenu.

 Molnar: Rumuniji respekt, ali mi pobjeđujemo Izvor: MONDO

Najbolje odbojkašice Srbije od 17 časova igraće u "Pioniru" duel osmine finala Evropskog prvenstva protiv Rumunije.

Srbija je zauzela drugo mjesto u grupi A i igra sa trećeplasiranom ekipom iz grupe C.

Izabranice selektora Zorana Terzića ističu da respektuju protivnika, ali da će na terenu pokazati da je Srbija sa pravom favorit.

"Pretrpjele smo jedan poraz od Njemačke i više nemamo pravo na kiks. Iz tog neuspjeha smo izvukle pouke i učiniće nas još jačim. Cijenimo Rumunke, ali im ne dajemo pravo da vjeruju da će na terenu uraditi mnogo protiv nas", izjavila je kapiten Srbije Jelena Nikolić.

Pobjednik osmine finala sastaće se u četvrtfinalu s Poljskom, koja je osvojila prvo mjesto u grupi C.

"Rumunke se neće predati unaprijed, već će se boriti do kraja meča. Napašćemo ih servisom, kako bi ih odvojili od mreže, ali moramo da odigramo dobro i odbranu, kao i prijem. Imaju dobre srednjake, ali od toga ne treba da strahujemo, ukoliko odigramo našu igru. Kvalitet je na našoj strani i to ćemo i pokazati. Ostale smo dužne publici i mislim da će nas protiv Rumunije vidjeti u sasvim drugačijem izdanju", istakla je Brižitka Molnar.

Zoran Terzić smatra da će poraz od Njemačke biti pozitivna stvar za njegov tim i da će ih osloboditi pritiska, nakon čega će se opustiti i zaigrati onako kako umiju.

"Vidjele su da može da se izgubi kod kuće, pred svojim navijačima i to nije ništa strašno. Nadam se da će duel protiv Rumunije sada odigrati bez presije. Važno je da ne razmišljamo o Rumuniji kao o autsajderu. Sve ekipe su na Evropsko prvenstvo došle sa ambicijom da naprave nešto. Kada smo mi išli na neka takmičenja, većina nije imala pojma da učestvujemo tamo, a kada smo nešto uradili, onda je to bilo lijepo", istakao je Terzić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC