• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK PARTIZAN: Grobari, svi u Vršac!

"Kupi kartu, podrži Partizan", slogan je kojim šampion Srbije poziva navijače na prvi meč rukometne Lige šampiona protiv Kopenhagena.

 RK PARTIZAN: Grobari, svi u Vršac! Izvor: MONDO

Znali su navijači Partizana u prošlosti da ispune tribine "Milenijuma", kada je košarkaši klub vodio bitke sa Hemofarmom za titule. Grobari sada imaju novi, odličan povod da u najvećoj banatskoj sportskoj dvorani naprave spektakl.

Partizan u subotu debituje u rukometnoj Ligi šampiona.

Crno-bijeli će ugostiti AG Kopenhagen, ali ne u Beogradu, već u Vršcu. I pored svih napora uprave kluba, šampion Srbije primoran je da prva dva meča u elitnom takmičenju kao domaćin igra u "Milenijumu", jer Evropska rukometna federacija nije dozvolila da se utakmice protiv Danaca i Pik Segeda odigraju u "Pioniru" van predviđenih u termina.

Banjica ne ispunjava kriterijume EHF-a.

Težak posao očekuje "parni valjak". U Vršac dolaze zvijezde svjetskog rukometa Kasper Hvid, Štajner Ege, Olafur Stefanson, Mikel Hansen, Valur Gudjon Sigurdson, budući igrač Kila Rene Toft Hansen... Uprkos tome što su Beograđani proglašeni za autsajdere u grupi, niko u Humskoj i ne pomišlja da na teren izađe sa "bijelom zastavom". Naprotiv!

U Partizanu očekuju da tako bude i na tribinama, a upravo bi pomoć navijača mogla da bude ključna u ovom duelu. Nadaju se da će hala da bude ispunjena do posljednjeg mjesta, iako samo dva sata kasnije od početka utakmice FK Partizan igra derbi Superlige Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Svi zainteresovani navijači, koji žele da podrže crno-bijele protiv Kopenhagena, karte mogu kupiti u prostorijama kluba (Humska 1) i na prodajnim mjestima Card Servicea (TC Ušće-info pult, Bilet centar na Trgu republike i na Biletarnici Beogradske arene). Ljubitelji rukometa ulaznice takođe mogu rezervisati i preko broja 0900/1100111, odnosno www.ticket.rs.

Meč između Partizana i Kopenhagena igra se 1. oktobra od 17 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC