• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK PARTIZAN: Hrabro i čvrsto na "nepobjedive"!

Crno-bijeli jedva čekaju da počne meč Lige šampiona protiv Kopenhagena. "Partizan uvijek ide na pobjedu", poručio igrač Veljko Milošević.

 RK PARTIZAN: Hrabro i čvrsto na "nepobjedive"! Izvor: MONDO

Približio se i taj dan - debi rukometaša Partizana u Ligi šampiona. Do meča sa AG Kopenhagenom ostala su još dva dana, a što se crno-bijelih tiče utakmica bi mogla da počene odmah.

U Humskoj je sve spremno za duel prvog kola sa Danskim šampionom. Ostaje još samo da se ekipa upozna sa novom podlogom i halom u Vršcu, gdje će prvak Srbije u subotu od 17 sati da ugosti Kopenhagen.

Trener Partizana Aleksandra Brković istako je da on i njegovi igrači jedva čekaju da duel počne.

"Jedva čekamo da se oprobamo protiv tih 'nepobjedivih' igrača. To je prilika da vidmo koliko možemo. Mi nemamo šta da izgubimo protiv Kopenhagena", počeo je šef stručnog štaba "parnog valjka".

Prethodnih dana spekulisalo se po medijima da su Danci najavom da će doći u Srbiju na dan utakmice potcijenili Partizan. Brkovića ne zanimaju te priče.

"Da li su nas potcijenili? To me ne zanima. Razmišljam samo o tome da odigramo dobru utakmicu. Vjerujem u svoju ekipu, a o borbenosti neću ni da pričam. Bez borbe ne može da se dobiju ni mnogo slabije ekipe. Daćemo svoj maksimum, a videćemo da li je to dovoljno. Bitno je da u mečeve sa Dancima i ostalim timovima uđemo bez prevelikog respekta, to može da bude opterećujuće. Naravno, poštujemo protivnika", rekao je Brković, ali je ipak istakao da "ne vjeruje da su Skandinavci tip ljudi koji su skloni potcjenjivanju".

"Oni tako ne funkcionišu. Možda im je lakše da dođu na dan utakmice".

Brković kaže da njegova ekipa još nije imala priliku da igra sa "top igračima".

"Imamo ambicije da trčanjem pariramo, ali tehničke greške moramo da svedemo na minimum. U suprtnom biće vrlo teško. Neka Mikael Hansen da svojih deset golova, bitno je da to ne dozvolimo ostalim igračima. Igraćemo črvsto, sa dosta prekida", poručio je mladi stručnjak Partizana.

Rukometaš Partizana Veljko Milošević kaže da im se ispunio san.

"Naš san da u Ligi šampiona igramo protiv najboljih evropskih ekipa posato je java. Ne treba međutim, zaboraviti da je Kopenhagen debitant u ovom takmičenju. Izaćićemo na teren bez kočnica. Partizan na svakom meču ide na pobjedu".

Direktor Partizana Aleksandar Blagojević ocenio je da je nastup u Ligi šampiona dobra uvertira pred prvenstvo Evrope koje će se održati u Srbiji 2012. godine.

"Već smo u kvalifikacijama pobijedili ekipe koje imaju mnogo veći budžete od nas. Ipak, na terenu ne igraju budžeti, već želja i entuzijazam. Ovo iskustvo će nam mnogo značiti. Neka igrači daju sve od sebe, onda rezultat neće biti toliko važan", rekao je Blagojević.

Generalni sekretar kluba Predrag Jušković rekao je da postoji veliko intereseovanje za karte i očekuje dobru posjetu.

Utakmica prvog kola D grupe Lige šampiona između Partizana i Kopenhagena igra se u subotu od 17 sati u hali Milenijum u Vršcu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC