• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Nema nam premca u Evropi!

Uprkos umoru, srpske odbojkašice redom ističu da imaju snage da i u finalu protiv Njemačke daju sve od sebe. Selektor Zoran Terzić: "Najbolji smo!".

 Terzić: Nema nam premca u Evropi! Izvor: MONDO

Nije krio velike ambicije selektor odbojkašica Srbije uoči Evropskog prvenstva. Zajedno sa svojim igračicama dokazao je da je njegov optimizam i te kako realan.

"Nije to euforija. Ubijeđen sam da je reprezentacija Srbije bez premca najbolja u Evropi. Jedini smo osvojili Evroligu, osvojili bronzu na gran-priju i nismo žrtvovali nijedno takmičenje, već smo održavali formu od sredine jula. Djevojke imaju veliko srce i svaka im čast na tome", rekao je u jednom dahu Terzić Radio-televiziji Srbije odmah poslije meča sa Turskom.

Osvrćući se na pad u igri svojih igračica poslije osvojenog drugog seta, selektor je rekao da je do toga došlo jer su "bile namrštene":

"Bile su stegnute i namrštene. Čekale su da im pobjeda dođe sama od sebe. Zaboravile su da bi trebalo da igraju do kraja utakmice. Rekao sam im da moraju da odigraju do kraja, a najbolje igramo kada smo nasmijani i kada volimo to što radimo na terenu", kazao je on.

Uzbuđenje zbog sjajne pobjede nad Turskom nije mogla da sakrije ni Jovana Brakočević, koja je bila jedna od ključnih igračica u preokretu Srbije u taj-brejku.

"Bilo je izuzetno teško. Odigrale su fantastičan meš, hvala od srca publici. Odradile smo sve što je trebalo, iako je bilo grešaka i na kraju je nijansa odlučila pobjednika", rekla je ona i priznala da se ne sjeća šta im je Terzić rekao na početku petog seta, ali smogla snage da poruči:

"Daćemo sve od sebe u finalu!".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC