• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija JESTE odbojkaška nacija

Srbija ove godine osvojila deset od ukupno 12 medalja u svim uzrasnim kategorijama, uključujući evropska zlata u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji.

 Srbija JESTE odbojkaška nacija Izvor: MONDO

"Osvajanjem titula evropskih prvaka u muškoj i ženskoj konkurenciji Srbija je ostvarila podvig kakav davno nije zabilježen u odbojkaškom svijetu, jer sa objedinjenim titulama svojevremeno je mogao da se pohvali još samo Sovjetski Savez", izjavio je predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić.

"Od 12 titula koliko je ove godine moglo da se osvoji u svim uzrasnim kategorijama, Srbija je osvojila deset. To dovoljno govori o snazi naše odbojke, ali i o kvalitetu srpskog sporta uopšte. Ne vjerujem da će ovakav uspjeh uskoro moći da se ponovi", rekao je Boričić.

On je podsjetio da je odbojka u posljednjih deceniju i po napravila svjetski bum, između ostalog i zbog toga što je u organizaciji napravljen dobar sistem, koji se potvrđuje iz godine u godinu.

"Ovakvi uspjesi odbojkaškog sporta nisu slučajnost. Imamo dobru atmosferu, odličan stručni rad, a i druge institucije u državi nas prate i podržavaju", rekao je Boričić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC