• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

F1: Baton i dalje u srebrnom bolidu

Britanski vozač i šampion Formule 1 iz 2009. godine Dženson Baton potpisao je novi višegodinšnji ugovor sa ekipom Meklarena.

 F1: Baton i dalje u srebrnom bolidu Izvor: MONDO

Nije bilo velike dileme da li će Baton ostati u Melarenu, već na koliko će produžiti ugovor. Međutim, danas su sve te neodumice razriješene saopštenjem Meklarena u kojem se ističe da će Baton potpisati novi "višegodišnji ugovor".

"U Meklarenu se osjećam kao kod kuće. Četiri najveće pobjede u karijeri ostvario sam u Meklarenu, trenutno sam drugi u generalnom plasmanu i imam osjećaj da vozim najbolje u životu", rekao je Baton.

Iako se ne zna na koliko godina je tačno Baton produžio ugovor sa Meklarenom, jasno je da se neće obistiniti glasine da bi 2013. godine mogao da pređe u Ferari.

Baton je rekao da je odlučio da ostane u Meklarenu i zbog velike želje da nastavi da pobjeđuje i proba da osvoji novu šampionsku titulu.

"Ubijeđen sam da je ovo tim koji je u stanju da mi pomogne u tome. Strast i želja za pobjedama ovde su veće nego bilo gdje. U Meklarenu znamo kako se pobjeđuje i pred nama su godine u kojima ćemo to pokazati", kaže Britanac.

Ove sezone Baton ili neki drugi vozač nemaju šanse da preotmu titulu od Sebastijana Fetela i Red Bula. Mladom Nijemcu treba još bod do odbrane titule i samo čudo može da ga spreči da postane najmlađi dvostruki šampion u istoriji Formule 1.

Drugi vozač Meklarena, Luis Hamilton pozdravio je odluku Batona.

"Sjajna je vijest da je Dženson odlučio da ostane u Meklarenu. On je sjajna osoba za saradnju, pravi timski igrač. Meklaren je tim sa jedinstvenom i specifičnom istorijom u Formuli 1 i ja sam ponosan što sam dio nje", rekao je Hamilton.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC