• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić i Kolaković odredili timove za Svjetski kup

Selektori ženske i muške odbojkaške reprezentacije Srbije saopštili su šire sastave timova za Svjetski kup u Japanu.

 Terzić i Kolaković odredili timove za Svjetski kup Izvor: MONDO

Najbolje odbojkašice i odbojkaši Evrope praktično nisu ni sumirali utiske poslije osvojenih zlatnih medalja, a već se spremaju za nova takmičenja, koja bi mogla da im obezbjede nastup na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Svjetski kup za odbojkašice igraće se od 4. do 18. novembra u Japanu, a reprezentacija Srbije takmičiće se u Naganu protiv selekcija Koreje, SAD i Kenije. U Tojami će se Srbija sastati sa Njemačkom i Brazilom, a u Saporou će igrati protiv Japana, Kine i Italije. Konačno, u Tokiju, izabranice selektora Zorana Terzića ukrstiće koplja sa Dominikanskom Republikom, Argentinom i Alžirom.

Na širem spisku nacionalnog tima su tehničari Maja Ognjenović, Ana Antonijević, Bojana Živković i Danica Radenković, libera Suzana Ćebić i Silvija Popović, blokeri Nataša Krsmanović, Milena Rašić, Nada Ninković, Stefana Veljković, Maja Savić i Jovana Stevanović, korektori i primači Jelena Nikolić, Jovana Brakočević, Sanja Malagurski, Brižitka Molnar, Jovana Vešović, Tijana Malešević, Ana Lazarević i Ana Bjelica.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće Svjetski kup od 20. novembra do 4. decembra, takođe, u Japanu.

Šampioni Evrope igraće u Nagoji protiv Argentine, Poljske i Irana, u Osaki će se sastati sa Japanom i Kubom, a u Hamamacuu "orlovima" će protivnici biti Rusija, Italija i Brazil. Takmičenje će završiti duelima u Tokiju protiv Egipta, Kine i SAD.

Igor Kolaković je šiti spisak uvrstio tehničare Vladu Petkovića, Mihajla Mitića i Nikolu Jovovića, korektore Ivana Miljkovića, Aleksandra Atanasijevića i Tomislava Dokića, libera Nikolu Rosića i Filipa Vujića, blokere Dragana Stankovića, Marka Podraščanina, Milana Rašića, Borislava Petrovića i Nemanju Radovića i primače Nikolu Kovačevića, Miloša Nikića, Miloša Terzića, Uroša Kovačevića, Miloša Vemića, Nikolu Mijailovića i Milana Katića.

Na Svjetskom kupu, u obe konkurencije, plasman na Olimpijske igre 2012. u Londonu izboriće tri prvoplasirane reprezentacije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC