• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (LŠ): Bosna u Zagrebu

"Studenti" u subotu gostuju CO Zagrebu u drugom kolu Lige šampiona s ciljem da izbjegnu debakl kao prethodne sezone (36:15).

 RUKOMET (LŠ): Bosna u Zagrebu Izvor: MONDO

Uz dosta problema s uklapanjem novajlija u tim, trenera Bosne Irfana Smajlagića, još muče i povrede tri veoma važna igrača Igora Karačića, Josipa Pažina i prvog golmana Sandra Uvodića.

U uvodnom ogledu Lige šampiona sa Šafhauzenom, te u nedavnom porazu u Šapcu u SEHA ligi, bilo je evidentno da spomenuta trojka mnogo nedostaje Sarajlijama. Ukoliko se nešto radikalno ne promijeni do same utakmice, koja će biti igrana s početkom u 20.15 časova, Smajlagić ni u Zagrebu na raspolaganju neće imati kompletnu ekipu.

"Jasno je da imamo određenih problema, posebno u organizaciji naše igre. Međutim, kako vrijeme bude odmicalo mislim da ćemo igrati sve bolje. Naravno, dva vezana poraza nisu pravi uvod za gostovanje u Zagrebu, ali šta je tu je. Idemo na megdan velikom favoritu i daćemo sve od sebe da dođemo do što boljeg rezultata. U svakom slučaju, nećemo se unaprijed predati", izjavio je kapiten Sarajlija Tarik Međić.

I prošle sezone Bosna i CO Zagreb bili su u istoj grupi Lige šampiona. U Sarajevu je bilo neriješeno 26:26, a u Zagrebu velikih 34:15 za domaćina.

Zagrepčani su nedavno savladali Borac m:tel u Banjaluci i sigurno očekuju novi trijumf protiv oslabljenog rivala.

U Grupi A u četvrtak je već odigran jedan susret drugog kola. Barselona je u gostima bez većih problema savladala Kadeten Šafhauzen 30:26, iako je u pojedinim trenucima bilo i osam razlike. Reprezentativac Bosne i Hercegovine Danijel Šarić nije branio jer je priliku dobio drugi golman Johan Sjostrand.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC