• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (LŠ): Partizanu malo poluvrijeme

Crno-bijeli razočarali u Španiji u 2. kolu Lige šampiona protiv Ademar Leona 33:28 (20:12). Sve bilo riješeno već poslije 30 minuta.

 RUKOMET (LŠ): Partizanu malo poluvrijeme Izvor: MONDO

Ni posle prvog gostovanja u Ligi šampiona rukometaši Partizana nemaju pobjedu! U drugom kolu poraženi su od Ademar Leona.

Nije se očekivala pobjeda crno-bijelih u Španiji, ali jeste veći, mnogo veći otpor srpskog šampiona! Sve je riješeno već poslijije prvih pola sata utakmice, kada je Ademar Leon stekao osam poena prednosti.

Na kraju - 33:28 (20:12).

Sa "mali milion" grešaka i ovaj rezultat je premija. Podnošljivih minus pet stečeni su prije svega zahvaljujući Strahinji Miliću. Golman Partizana razbranio se u drugom poluvremenu i jednoj odbrani iz prvog dijela meča dodao još deset.

Da je i broj izgubljenih lopti i ostalih grešaka smanjen, tim Aleksandra Brkovića možda bi uspio da utakmicu uvede i u neizvjesnu završnicu, jer ni protivnik "parnog valjka" nije blistao.

Ovako, za utjehu ostaje dobijeno jedno poluvrijeme, prvo u Ligi šampiona i činjenica da Partizan, ipak, uz maksimalnu borbenost i koncentraciju može da igra protiv ekipe koja je u prošlom šampinatu Španije osvojila treće mjesto.

Najefikasniji igrač crno-bijelih bio je Nenad Maksić sa šest golova, Veljko Milošević i Savo Mešter upisali su po pet, dok je Vladimir Mandić bio strijelac tri pogotka. Na drugoj strani najbolji je bio ruski veteran Denis Krivošljikov sa sedam golova. Golmani Venio Losert i Visente Alamo imali su po šest odbrana.

Poslije dva kola Partizan ima isto toliko poraza, a naredni meč igra u Francuskoj protiv Monpeljea 16. oktobra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC