• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAGBI: "Orlovi" polijeću iz Libana

Reprezentacija Srbije u ragbiju 13 počinje učešće u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje će 2013. godine biti održano u Engleskoj i Velsu.

 RAGBI: "Orlovi" polijeću iz Libana Izvor: MONDO

Naš nacionalni tim u nedelju od 13 časova igra sa domaćom selekcijom Libana, a potom će dočekati Italiju 23. oktobra u Makišu, odnosno Rusiju 29. oktobra. Dalje ide samo pobjednik grupe.

Srpske ragbiste očekuje veoma težak zadatak, naročito u prve dvije utakmice, jer će protivničke ekipe imati neke od najboljih svjetskih igrača, sa bogatim iskustvom igranja u Australiji i Engleskoj.

Srbija će u kvalifikacijama biti jača za trojicu stranaca, porijeklom sa ovih prostora - iz Engleske su stigli Ilija Radan i Ostin Novaković, a iz Australije Adam Nedić. Očekuje se i dolazak Sonija Radovanovića, našeg internacionalca koji igra u francuskom Leskur Albižu.

"Ovo je veliki ispit za nas, jer želimo da vidimo gdje smo i šta smo uradili u posljednjih deset godina, otkako smo obnovili tradiciju ragbija 13 na ovim prostorima", rekao je selektor Marko Janković.

Za meč sa Libanom konkuriše 20 igrača, među kojima je i kapiten Dalibor Vukanović, koji je zbog lakše povrede propustio pripremni susret sa Ukrajinom.

SPISAK: Ivan Šušnjara, Vladan Kikanović, Aleksandar Aleksić, Marko Milenković, Nebojša Živanović, Adam Nedić, Dalibor Vukanović, Ilija Radan, Zoran Pešić, Danilo Delić, Stefan Nedeljković, Milos Ćalić, Soni Radovanović, Osten Novaković, Dejan Lukenić, Lazar Živković, Nikša Unković, Slaviša Zekić, Milan Šušnjara i Mirko Božović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC