• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina namučila Partizan, Vujasu "crveni"

Na otvaranju sezone evroligaški duel i pobjeda crno-bijelih vaterpolista rezultatom 7:5.

 Vojvodina namučila Partizan, Vujasu "crveni" Izvor: MONDO

Počela je nova vaterpolo sezona u Srbiji, u kojoj će evropski šampion Partizan pokušati da potvrdi dominaciju, a Vojvodina da pokaže da li mu se i koliko približila.

Sudeći prema onom što je pokazala u subotu uveče na Banjici, u prvom kolu Kupa Srbije, Vojvodina ima potencijal da se u dogledno vrijeme približi neprikosnovenim crno-bijelima.

Partizan - Vojvodina 7:5 (2:1, 1:2, 4:2, 0:0).

Partizan je imao prednost od početka meča, da bi Vojvodina na poluvrijeme otišla sa "egal" rezultatom. Domaćin je "prelomio" utakmicu serijom od 3:0, za vođstvo od 7:4 u trećoj četvrtini.

Crno-bijeli su očajno igrali sa čovjekom više (dali samo jedan gol iz osam napada), dok je Vojvodina bila dva puta precizna iz samo četiri takve situacije.

Po dva gola za branioca trofeja postigli su, zanimljivo, bivši članovi Vojvodine Miloš Ćuk i Miloš Vukičević. Vladimir Vujasinović, Dušan Mandić i Stefan Mitrović po jednom su se upisali u strijelce, dok je Novosađane predvodio Boris Vapenski sa dva pogotka.

Vladimir Cukić, Miroslav Ranđić i Nemanja Ubović po jednom su matirali reprezentativnog golmana crno-bijelih Slobodana Sora.

Meč je obilježilo isključenje Vujasinovića i Australijanca u redovima Vojvodine Ejdana Rouča. Krajem prve četvrtine, poslije borbe za loptu su se pokoškali i razmijenili oštre riječi, pa je sudija Nenad Golijanin obojicu poslao "napolje".

To je prilično iznerviralo Vujasinovića, koji je sudiji svašta rekao, a potom uputio Australijancu još koji mrk pogled.

Zanimljiv je bio i komentar Sora, koji je sudiji dobacio: "Da li je moguće da si isključio Vujasa, a dopustio si nekom liku da od svih nas pravi budale".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC