• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (LŠ): Partizan i dalje na "nuli"

Srpski šampion poražen od Monpeljea, ali se nije obrukao u 3. kolu Lige šampiona.

 RUKOMET (LŠ): Partizan i dalje na "nuli" Izvor: MONDO

Rukometaši Partizana doživjeli su treći poraz u Ligi šampiona u isto toliko utakmica u elitnom takmičenju. Crno-bijeli posljednji poraz doživjeli su na gostovanju u Monpeljeu 27:36 (14:22).

Srpski šampion nije imao čemu da se nada protiv favorta, ne samo u Grupi D već čitavog takmičenja. Ekipa sastavljena od reprezentativaca Francuske, Srbije, Slovenije i Tunisa, a predvođena jednim od najboljih igrača posljednje decenije - Nikolom Karabatićem - ima stoprocentan učinak nakon tri kola. Poslije Ademar Leona i Kila, savladan je i Partizan.

Crno-bijeli još uvijek nemaju nijedan bod, ali se ponovo nisu obrukali.

Osim početka veći dio utakmice Partizan je odigrao sasvim korektno, a ako se izuzmu prvih sedam minuta, u kojima je Monpelje napravio 7:1, srpski tim do kraja utakmice bio je u minusu samo tri gola.

Monpelje je imao vrlo raspoložene Slovence među stativama - Promoža Prosta i Ričarda Štohla. Njih dvojica su zajedno zaustavili 25 lopti, a nešto uspješniji bio je Štohl sa 14 intervencija u drugom dijelu (čak sedam u prvih devet minuta drugog poluvremena). I druga dva Slovenca u ekipi Monpeljea bila su odlična. Dragan Gajić upisao je četiri gola, a lijevi bek Vid Kavtičnik čak devet (tri sa penala), najviše na utakmici.

U ekipi Partizana najefikasniji bio je Vladimir Mandić sa šest golova, dok je Miloš Kostadinović sjajno koristio kontre u drugih 30 minuta i na kraju zabilježio pet golova (četiri u drugom poluvremnu).

Ni golmani Partizana nisu bili loši, ali ipak ni blizu njihovim kolegama na drugoj strani. Stranjiha Milić meč je završio sa deset odbrana, a Dejan Vasić sa šest (jedan sedmerac).

Mladen Bojinović nije mnogo igrao, ali je i pored te činjenice na kraju bio strijelac četiri pogotka za Monpelje, dva sa sedam metara (jednom je bio neprecizan). Crno-bijeli su imali čak sedam isključenja, a Monpelje samo dva i to prvo u 56. minutu. Zanimljivo rukometaši Partizana do tog isključenja i jedinog sedmarca na utakmici došli su u trenutku kada su na terenu imali samo trojicu igrača, jer su Mandić, Protić i Radanović nešto prije morali na klupu za kažnjene.

Utakmici u Francuskoj prisustvovalo je oko 8.000 navijača, a podršku sa tribina imao je i sprski tim.

Partizan nije jedini bez bodova u Grupi D, sa "nulom" je i Pik Seged, naredni rival "pranog valjka" u Ligi šampiona. Mađari dolaze u Vršac 23. oktobra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC