• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Merion Džons u Srbiji: Razmisli, pa odluči

Slavna Amerikanka skreće pažnju mladim ljudima da treba da razmisle prije nego što donesu neku odluku, jer ona najbolje zna kako je pogriješiti.

 Merion Džons u Srbiji: Razmisli, pa odluči Izvor: MONDO

Merion Džons je na proputovanju kroz Srbiju. U ponedjeljak je boravila u Nišu, a dan kasnije u Beogradu. Cilj slavne američke atletičarke je da mladi dobro razmisle prije nego što donesu odluku.

Ona najbolje zna kako greške mogu skupo da se plate.

Merion Džons je koristila doping, zbog čega su joj oduzeto pet medalja osvojenih na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, i to tri zlatne i dve bronzane. Zbog dopinga je morala i u zatvor na šest mjeseci.

"Prošla sam kroz težak period, ali sam shvatila da imam dar da lako komuniciram sa ljudima, da mogu lako da ih 'otvorim', da im se približim. Zato sam osnovala ovu fondaciju kako bih pomogla mladim ljudima da ne prave iste greške kao ja", rekla je Džons Televiziji Avala.

Prema njenim riječima, negativna iskustva koje je imala u životu i karijeri inicirala su ideju o tome da napravi program podrške mladim ljudima, prije svega sportistima.

"Putujem po svijetu u želji da skrenem mladim ljudima pažnju na to da treba da razmisle prije nego što donesu neku odluku. Zato se program i zove 'Take a break'. Sada žalim što nisam dobro razsmislila kada sam donosila neke odluke u životu", dodala je Merion Džons.

(MONDO, foto U.S. Embassy)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC