• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak u Hrvatskoj slavi olimpijsko zlato: Isplivala slika sa plaže, otkriveno gdje je!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski teniser Novak Đoković se nakon Pariza prebacio u region.

 Novak Đoković došao u Hrvatsku Izvor: Instagram/back4moro/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković potvrdio je svoj besmrtan status osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama, pa je sada jedini čovjek u istoriji koji ima svih 15 najvećih turnira na planeti. I prije turnira u Parizu bio je najbolji ikad, ali ovo je bio samo još jedan korak ka potvrdi dominacije koju će naslednici teško uspeti da nadmaše. Nakon Olimpijskih igara vrijeme je za odmor, a Novak je iskoristio priliku da se prebaci na Jadran.

Nakon što je obavio dio proslave u Parizu, uslijedio je dolazak u region. Zna se da Novak Đoković voli crnogorsku obalu i da je čest gost gradova u Boki Kotorskoj, ali ovog puta je osvajač zlatne medalje sa Olimpijskih igara stigao u Hrvatsku. Sudeći po Instagram profilu jednog plažnog bara Novak Đoković je odlučio da dio odmora provede na ostrvu Stupe, koje pripada arhipelagu Korčula.

Novak se fotografisao sa jednim od zaposlenih, a restoran se pohvalio posjetom najboljeg tenisera svih vremena. U komentarima ispod objave javilo se nekoliko navijača, a svi su oduševljeni Đokovićevom posetom:

Podsjećamo, Novak Đoković će tokom jeseni igrati revijalni meč u Sofiji protiv bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, a čekaju ga obaveze i na US openu gdje će pokušati da se domogne 25. grend slem titule u karijeri. Takođe, Đoković u septembru opet oblači dres Srbije i reprezentaciju predvodi protiv Grčke, u plej-ofu za popunu svjetske grupe.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC