• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moskva: I Janko u polufinalu

Janko Tipsarević pobijedio Dmitrija Tursunova u dva seta (6:4, 6:2) i plasirao se u polufinale Kupa Kremlja, gdje ga čeka Nikolaj Davidenko.

 Moskva: I Janko u polufinalu Izvor: MONDO

Srbija će u polufinalu ATP turnira u Moskvi imati dva predstavnika. Poslije Viktora Troickog, među četiri najbolja tenisera u glavnom gradu Rusije plasirao se i Janko Tipsarević.

Duel prvog i šestog nosioca turnira u Moskvi trajao je sat i 23 minuta, a srpski Dejvis kup reprezentativac "prelomio" je meč sjajnom igrom na kraju prvog i početku drugog seta.

Vodio je Janko 5:3, prepustio Tursunovu (40. teniser svijeta) gem i servirao za osvajanje prvog seta. Ruski teniser se odlično borio, stekao dvije "brejk" lopte, ali je Tipsarević sa četiri uzastopno osvojena poena došao do prvog seta.

Drugi dio meča počeo je u istom ritmu. Propustio je Tipsarević četiri brejk lopte u prvom gemu, ali je izgubljeno brzo nadoknadio - brzo je poveo sa 3:1 i mirno priveo meč kraju.

Tipsarević, 14. teniser svijeta, sastaće se u polufinalu sa Nikolajem Davidenkom. To će biti njihov treći duel, a Rus ima jednu pobjedu više.

Taj podatak, sasvim sigurno, neće predstavljati veliko opterećenje za Tipsarevića, pošto je takav skor imao i sa Tursunovom, pa ga je pobijedio bez većih problema.

Ukupan nagradni fond Kupa Kremlja je 725.000 dolara.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC