• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Imamo adute za Metalurg

Rukometaši Borca m:tel u srijedu u 19 časova dočekuju skopski Metalurg u šestom kolu regionalne SEHA lige.

 Borac m:tel: Imamo adute za Metalurg Izvor: MONDO

Trener banjalučkog tima Dragan Marković istakao je da u "Borik" dolazi fantastičan tim, koji je uz Zagreb prvi favorit ovog takmičenja.

"U goste nam dolazi velika ekipa, sa velikim trenerom Linom Červarom...Na Metalurg ne vrijedi da trošim riječi. Na svakoj poziciji imaju po dva vrhunska igrača, koji na svakoj utakmici prezentuju ono što je trenutno vrh rukometa", rekao je Marković na konferenciji za novinare.

Uprkos svim kvalitetima rivala, Borac m:tel se neće predati bez borbe.

"Mi igramo sve bolje, mnogo zrelije, ali u odnosu na Makedonce nemamo baš mnogo utakmica u nogama. Prevelika je pauza između mečeva, ali u novembru ulazimo u ciklus evropskih mečeva, pa će sigurno i taj segment biti manje vidljiv kod mojih igrača. Nastupaćemo u punom sastavu i uz pomoć vjerne publike možemo do pariramo timu, koji je vjerovatno bolji, ali, imamo i mi svojih aduta. Takođe, protiv Metalurga očekujem korektnije suđenje nego protiv Zagreba, kojem sigurno nije bio potreban takav 'vjetar u leđa'".


Trener Marković je ponovo izrazio zadovoljstvo jer Borac m:tel nastupa u regionalnoj SEHA ligi, koja je po njemu, odlična stvar za ovaj sport.

"Ima malo problema u terminima, ali najvažnije od svega je što postoji ovo takmičenje, koje će da doprinese razvoju rukometa", naglasio je Marković.



Desni bek crveno-plavih Branislav Obradović takođe je svjestan snage makedonskog šampiona, ali i činjenice da se može napredovati samo kad se igra protiv najboljih.

"Trenirali smo dobro, spremili se i očekujem jednu tešku utakmicu u kojoj ćemo pokušati da stignemo do pobjede. Protivnik je snažan, uz Zagreb sigurno najbolji u regionalnom prvenstvu. Imaju odličnog trenera Červara, ali mi želimo da se dokažemo na ovakvim dvobojima. Najvažnije je da držimo visok ritam svih 60 minuta, da ispoštujemo šefa struke i dobro igramo odbranu i kontranapade", rekao je Obradović.

Metalurg je poslije pet mečeva na prvom mjestu na tabeli sa 13 bodova, dok je Borac m:tel sakupio četiri boda manje na šestoj poziciji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC