• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Dragan Marković selektor BiH

Trener Borca m:tel Dragan Marković novi je selektor rukometne reprezentacije BiH.

 RUKOMET: Dragan Marković selektor BiH Izvor: MONDO

Izvršni odbor Rukometnog saveza BiH na današnjoj sjednici, održanoj u Sarajevu, imenovao je Dragana Markovića, trenutno trenera banjalučkog Borac M:tela, za selektora muške reprezentacije naše zemlje.

Nakon što je proteklih nekoliko dana bilo mnogo nesuglasica unutar rukovodstva Saveza, upravo zbog pitanja selektora, na kraju su našli zajednički jezik kada je u pitanju Marković.

"Dragan Marković je jednoglasno imenovan za vršioca dužnosti selektora muške rukometene reprezentacije BiH. Ostaje da se s Markovićem obavi razgovor i da vidimo da li je uopše spreman preuzeti reprezentaciju i pod kojim uslovima. Ukoliko Marković prihvati da bude selektor vodiće reprezentaciju u kvalifikacionom ciklusu za Svjetsko prvenstvo 2013. godine", rekao je Mirsad Sirćo, predsjedavajući Predsjedništva RS BiH, prenose „Nezavisne novine“.

Dragan Marković nije previše želio komentarisati odluku Izvršnog odbora dok ne obavi razgovor sa rukovodstvom Saveza.

"Prije svega treba da razgovaramo sa čelnim ljudima Saveza. Drago mi je da sam uopšte predmet raprave na takvu temu i svakako da će mi biti velika čast voditi reprezentaciju svoje zemlje. Trenutno sam fokusiran na Borac, a u posljednje vrijeme mi dosta stvari odvlači pažnju. Ako sam zaista imenovan za selektora, onda moramo razgovarati o tome kako i pod kojim uslovima ću obavljati taj posao", kaže Marković.

"Mislim da je realno da se u konkurenciji Grčke i Kipra plasiramo u baraž. Imamo strašan igrački kadar, ali je potrebno puno stvari, da tako kažem, dovesti u normalu. Postoji ogroman kvalitet, i to je neosporno, ali isto tako ima tu i puno problema. Međutim, mislim da se može napraviti dobar posao s reprezentacijom BiH", zaključio je Marković.

Marković je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, između ostalih, vodio i njemačkog bundesligaša Veclar, i to sa dosta uspjeha.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC