• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan oslabljen protiv Vašaša

Trener Igor Mlanović kažnjen sa tri meča zabrane vođenja ekipe, Stefan Mitrović ne igra na prvoj narednoj utakmici Evrolige protiv Vašaša.

 VATERPOLO: Partizan oslabljen protiv Vašaša Izvor: MONDO

Neprijatno su iznenadili vaterpolisti Partizana na otvaranju Evrolige, na početku odbrane titule prvaka Evrope. Poslije šest godina poraženi su na Banjici. Mađarski Seged bolje se snašao u čudnoj utakmici obeležnoj preokretima i odlukama sudijskog para Tkačenko (Rusija) i Tajlana (Turska).

Posljednja četvrtina duela Partizana i Segeda obilovala je neobičnim odlukama sudija čije su procjene nervirale igrače obje ekipe i podigle tenziju na Banjici. Patizan je ušao u posljednji dio igre vođstvom od 7:5, ali je Seged preokrenuo, prije svega zahvaljujući isključenju Stefana Mitrovića.

Poslije meča trener crno-bijelih Igor Milanović imao je žestok verbalni duel sa sudijama, a pojedini igrači Partizana i Segeda umalo se nisu potukli.

Epilog je sljedeći: Milanović je kažnjen sa tri meča zabrane vođenja tima, a Mitrović neće igrati protiv najjačeg rivala u grupi Vašaša, 9. novembra u Budimpešti.

"Ta posljednja četvrtina je bila čudna, stresna, prije svega zbog nekih sudijskih odluka...Ali, ne opravdava moj postupak. Imao sam duel sa sudijom koji nije bio nježan. Ipak, mogu da budem zadovoljan što nisam kažnjen i više. Izvinjavam se prije svega navijačima što neću moći da vodim ekipu i što sam tako postupio", rekao je za MONDO Igor Milanović.

Upitan kako će ekipa reagovati na to, odnosno kako će bez njega, Milanović je odgovorio da Partizan ima iskustva u ovakvim situacijama.

"Rekao sam da će ova grupa sa mađarskim ekipama biti izazov za novu, podmlađenu ekipu Partizana. Na žalost, nećemo moći da računamo na Mitrovića protiv Vašaša, jer je i on kažnjen. Mi ćemo svakako spremiti ekipu. Najvažnije je da nađemo fizionomiju igre u ovoj fazi. Pitanje je koliko ova ekipa Partizana može i da li ima kvalitet za plasman na Fajnal-for. Vidjećemo u narednim utakmicama", staloženo je obrazlagao Milanović.

On je rekao da je njegov tim sada potpuno okrenut utakmici 3. kola Kupa Srbije protiv Crvene zvezde VET u subotu.

"Treba da pronađemo mir, naš ritam i fizionomiju igre", dodao je trener crno-belih.

Milanović neće sjediti na klupi crno-bijelih u mečevima protiv Vašaša (9. novembra), potom protiv Egera u Beogradu (26. novembra) i ponovo protiv Egera u 4. kolu, ali u Mađarskoj.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC