• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuković: Remete povrede Ilića i Stankovića

Selektor "orlova" najavio da će njegov tim na Kupu nacija juriti rezultat, ali i da pripreme remete povrede Momira Ilića i Ivana Stankovića.

 Vuković: Remete povrede Ilića i Stankovića Izvor: MONDO

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković kaže da će ekipa na narednom Kupu nacija pokušati da dođe do dobrog rezultata i tako napravi sjajan uvod za naredno Evropsko prvenstvo u januaru.

Reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu, a u ponedjeljak uveče odlazi u Niš, gde će u četvrtak odigrati prvi meč na Kupu nacija sa selekcijom Mađarske. U ostalim utakmicama, sastaće se u subotu sa Hrvatskom u Beogradu i u nedjelju sa Češkom u Vršcu.

"Pokušaćemo u dobroj atmosferi da jurimo takmičarski rezultat. Treba da nastavimo da se uvježbavamo tamo gdje smo stali. Malo su nas poremetile povrede igrača, naročito Momira Ilića koji se povrijedio na utakmici dok je igrao za njemački Kil", rekao je Vuković agenciji Beta.

Selektor Srbije objasnio je da su se Ilić, ali i Ivan Stanković koji igra za francuski Kretej povrijedili na posljednjim utakmicama.

"U toku popodneva očekujemo da dođu Ivan Nikčević i Ilić, dok Stanković treba da obavi preglede u klubu i da onda zajedno procijenimo da li može da igra", rekao je Vuković.

On je dodao da bez obzira na povrijeđene reprezentativce, ne namjerava da zove druge igrače.

"U principu, idemo po planu. Mi smo krenuli po našem programu. Danas ćemo obaviti testtove funkcionalnih sposobnoti, odraditi trening i onda idemo za Niš", rekao je Vuković.

Prema njegovim riječima, reprezentacija se u petak vraća u Kovilovu, odakle će ići na naredna dva meča - u subotu sa Hrvatskom u Beogradu i u nedjelju sa Češkom u Vršcu.

"Očekujem podršku u svim gradovima u kojima ćemo igrati. Mislim da je to jedan od preduslova našeg uspjeha na Evropskom prvenstvu u januaru", rekao je Vuković.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC