• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorena Teniska akademija "Novak"

Teniska akademija “Novak” otvorena je u utorak u Beogradu sa ciljem da na jednom mjestu obezbijedi vrhunske uslove za trening i život igrača.

 Otvorena Teniska akademija "Novak" Izvor: MONDO

"Uloga akademija koja nosi ime najboljeg srpskog i svjetskog tenisera Novaka Đokovića jeste u stručnom upotpunjavanju treninga teniskih profesionalaca, ali i talentovane djece", rekao je koordinator Teniske akademije Novak, Goran Bubanj.

On je naglasio da će se u prvoj fazi rada ove akademije igrači testirati, a da se na proljeće očekuje veliki broj profesionalnih tenisera.

"Akademija će u početku raditi sa teniserima mlađeg uzrasta, a na proljeće očekujemo dolazak igrača koji bi se spremali za fjučerse i druge profesionalne turnire".

Bubanj je dodao da je cijena na mjesečnom nivou oko 1.300 evra, dok je godišnji "paket" 12.000 evra.

Na konstataciju novinara da je taj iznos za naše uslove previsok, Bubanj je odgovorio da je cijena u odnosu na region niža za 30 do 50 odsto.

"U ovu cijenu su uračunata dva treninga dnevno, smještaj u hotelu "Zira", kao i ishrana u restoranu", podvukao je Bubanj.

On je dodao da postoji mogućnost da se u Akdemiji pripremaju i talentovana djeca, čiji roditelji nisu dovoljno platežno sposobni.

U rad Teniske akademije Novak biće uključeni treneri Ana Jovanović i Darko Madžarovski, kondicioni stručnjak Miloš Sokolović i psiholog Bojan Gligorijević.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC