• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAZEL: Zimonjić bolji od Nestora u finalu!

Nenad Zimonjić - Danijel Nestor 3:2 u međusobnim okršajima od neslavnog prekida saradnje prošle sezone u ovom vrijeme, a 4:3 u ATP titulama!

 BAZEL: Zimonjić bolji od Nestora u finalu! Izvor: MONDO

Zimonjić je u nedjelju, sa ovogodišnjim partnerom Majklom Ljodrom, pobijedio bivšeg partnera Nestora i njegovog saigrača Maksa Mirnjija u finalu Bazela. Bilo je 2:0 u setovima za Srbina i Francuza - 6:4, 7:5.

To je četvrta titula Zimonjića i Ljodre ove sezone, dok je Nestor sa Bjelorusom ostao na tri trofeja, prije posljednja dva turnira, Mastersa u Parizu i finala Masters serije u Londonu. Zimonjić i Ljodra pravili su dva brejka u svakom od setova, dok su Kanađnin i Bjelorus uspijevali samo po jednom u setu da oduzmu servis rivalima, koji će na kraju podijeliti nagradu od 93.900 evra i osvojiti 500 ATP poena.

Dok su još igrali zajedno, Zimonjić i Nestor su prošle sezone bili poraženi u finalu Bazela od braće Majka i Boba Brajana, a iste rivale Srbin i Kanađanin pobijedili su u finalu 2009. godine.

Sa novim partnerom, Zimonjić je ove sezone osvojio Vašington, Montreal, Peking i sada Bazel. Njima dvojici bilo je potrebno više od šest mjeseci upoznavanja da bi došli do prve ATP titule, ali su od tada osvojili već četiri. Na talonu su još dvije do kraja godine.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC