• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Nije dovoljno veliko srce...

Selektor Srbije istakao da su njegove izabranice imale veliku želju na meču protiv Brazila, ali da je presudio veći kvalitet rivala.

 Terzić: Nije dovoljno veliko srce... Izvor: MONDO

"Moramo da budemo zadovoljni rezultatom, ipak smo igrali protiv olimpijskog šampiona. Kao i protiv Njemačke, pokazali smo ogromu želju i na početku meča nismo dozvolili lake poene. U nastavku utakmice Brazilke su zasluženo dobile, jer su jače od nas. Ipak, naše djevojke su pokazale veliko srce protiv favorizovanog rivala", rekao je Terzić nakon poraza od 3:2 u petom kolu Svjetskog kupa u Japanu.

Odbojkašicma Srbije to je bio treći poraz na ovom turniru, sa kojeg tri prvoplasirana tima idu na Olimpijske igre u Londonu sljedeće godine.

"Imali smo prednost od 2:0 i veliku šansu da dobijemo. Bio je ovo dobar meč, ali su one ipak kvalitetnije i iskusnije. Možda je moglo da bude i 3:2 za nas, a na kraju nam je nedostajalo i sreće", kazala je libero Srbije Suzana Ćebić.

Korektor Srbije Ana Bjelica ocijenila je da je pobjeda ispuštena zbog velikog broja grešaka u četvrtom setu.

"S obzirom na to da smo vodile 2:0, imale smo šanse da dobijemo. Ipak, napravili smo par grešaka kad se lomio meč. To nam se obilo o glavu u četvrtom setu. U petom, presudila je više sreća nego znanje. Nadam se da će nam se to vratiti i da ćemo do kraja ostvariti sve pobjede", zaključila je Bjelica.

Poslije slobodnog dana na Svjetskom kupu, a u petak Srbija u Saporou igra od 11.20 po srednjeevropskom vremenu protiv Japana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC