• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARIZ: Đoković odustao!

Najbolji teniser svijeta odlučio da se povuče sa turnira Masters serije u Bersiju uoči četvrtfinalnog duela zbog povrede ramena.

 PARIZ: Đoković odustao! Izvor: MONDO

Novak Đoković je na svom sajtu objavio da su se stvari sa povredom pogoršale na duelu protiv Viktora Troickog, zbog čega je odustao od daljeg takmičenja.

"Nažalost imam loše vijesti. Primoran sam da se povučem sa turnira u Bersiju sa jakom upalom ramena, zbog koje, uz dalje napore, rizikujem veću povredu. Stanje se pogoršalo na meču protiv Viktora. Zdravlje mi je na prvom mjestu, kao i oporavak nakon duge sezone, i nadam se da razumijete moj postupak. Izvinjavam se svima koji su kupili karte za meč četvrtfinala, kao i onima koji su se spremali da gledaju kraj TV ekrana", stoji u Novakovom saopštenju, koji se zahvalio svima "na lijepim poklonima i iznenađenjima u Parizu" uz zakazivanje novog viđenja sljedeće godine na Rolan Garosu.

Novak, koji je prvi nosilac u Parizu, trebalo je u četvrtfinalu da se sastane sa domaćim teniserom Žoom Vilfredom Congom.

"Žao mi je zbog turnira i navijača u Parizu, ali ponovo sam počeo da osjećam bolove u desnom ramenu nakon dvije pobjede u Bersiju", prenio je ATP saopštenje Đokovića, koji je u glavnom gradu Francuske slavio 2009. godine.

"Ljekari su mi savjetovali da odmorim rame i započnem sa terapijama što je prije moguće. Radujem se što ću se vratiti uskoro na teren, na Masters kupu u Londonu", istakao je srpski teniser, koji je ove sezone ostvario 69 pobjeda i četiri poraza.

Zavšni turnir sezone u O2 Areni u glavnom gradu Engleske startuje 20. novembra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC