• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puslice čekaju šampiona!

"Kada sam se popeo na pobjedničko postolje i kada je zasvirala naša himna zaplakao sam od sreće", kaže svjetski rekorder u benč presu Rade Savić.

 Puslice čekaju šampiona! Izvor: MONDO

Šampion svijeta sa novim svjetskim rekordom u benč presu, u kategoriji od 140 kilograma, Rade Savić sprema se da u Irskoj obori još jedan rekord, a njegov Gornji Milanovac se već sprema da ga dočeka.

Savić je iz Irske poručio da će sigurno oboriti svjetski rekord sa opremom i da će sa dva pehara, kao najjači Srbin na svijetu, stići u Srbiju sa svjetskog prvenstva koje se završava u subotu 19. novembra.

"Kada sam se popeo na pobjedničko postolje i kada je zasvirala naša himna zaplakao sam od sreće, a Irci su neprekidno aplaudirali. Kada se vratim, pravo ću sa aerodroma u Gornji Milanovac da radost podijelim da roditeljima i komšijama", uzbuđeno je rekao 27-godišnji Savić.

On je prije dva dana, bez opreme, podigao teret od 260 kilograma što je za 35 kilograma više od prethodnog svjetskog rekorda. On se sprema da u srijedu, 16. novembra u disciplini sa opremom da osvoji i drugi pehar. Vijest da je Savić postao prvak svijeta, u njegovom rodnom Gornjem Milanovcu izazvala je oduševljenje, a predsjednik opštine Milisav Mirković uputio mu je čestitke sa željom da obori i drugi rekord.

U njegovoj porodici majka Mirjana i otac Jeroslav, koji su rođeni u Gojnoj Gori na Maljenu, neprekidno primaju čestitke, a mladi dolaze da se interesuju kada je počeo da diže tegove, koliko dnevno trenira i traže fotografije.

Majka Mirjana mu je poručila da ga čekaju njegove omiljene puslice, koje dugo nije jeo, jer je zbog višemjesečnih treninga imao specifičan režim ishrane.

(Beta/MONDO, foto: Petar Stojanović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC