• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Obaramo "studente"

Rukometaši Borca m:tel u srijedu gostuju sarajevskoj Bosni (18 h) u odgođenoj utakmici sedmog kola regionalne SEHA lige.

 Borac m:tel: Obaramo "studente" Izvor: MONDO

Biće to prvi od sigurna četiri duela ova dva rivala ove sezone (dva u SEHA ligi, dva u završnici prvenstva BiH), dok je peti moguć u Kupu BiH.

U prethodnim sezonama "studenti" su uglavnom bili pretvrd orah za Banjalučane, ali crveno-plavi vjeruju da je tome došao kraj.

"Sigurno je da će to biti veoma teška i neizvjesna utakmica. Dobro se poznajemo i teško da igrom jedni druge možemo iznenaditi. Bosna je u odnosu na prošlu sezonu promijenila veliki broj igrača, ali i dalje pruža dobre partije. Njihova blaga prednost je što za razliku od nas imaju redovno utakmice, dok smo mi između pojedinih mečeva znali odmarati i po 14 dana. Međutim, to može biti i otežavajuća okolnost za njih, jer smo mi u svakom slučaju znatno svježiji", rekao je kapiten i golman Banjalučana Mario Blažević, prenosi "Glas Srpske".

Naglasio je da će ključ uspjeha biti u čvrstoj odbrani i brzim kontranapadima.

"Ako ispunimo sve ono što od nas bude zahtijevao šef stručnog štaba Dragan Marković, sigurno ćemo se iz Sarajeva vratiti sa bodovima. Ključnu ulogu mogli bi odigrati golmani, zato očekujem da Bojan Ljubišić i ja budemo na visini zadatka".

Slično mišljenje ima i pivot Borca m:tel Vladimir Vranješ (na slici) od koga se očekuje da pruži dobru partiju, naročito u fazi odbrane.

"Sam podatak da Bosna igra u Ligi šampiona govori da je riječ o kvalitetnom sastavu. Dobre partije pruža i u regionalnom takmičenju, pogotovo na svom terenu. Međutim, vjerujem da je konačno došlo vrijeme da oborimo ‘studente’ na njihovom parketu i tako najavimo da ćemo im ove sezone preoteti krunu", optimista je Vranješ.

Banjalučani nemaju nikakvih kadrovskih problema i u kompletnom sastavu putuju u Sarajevo.

"Teško je reći ko je u ovom susretu favorit, ali sigurno je da Bosna ima prednost zbog domaćeg parketa. Međutim, moji igrači su odlučni da pokažu šta znaju, dobro su se naoštrili pred ovaj susret i ukoliko ispoštuju dogovor iz svlačionice sigurno se u Banjaluku vraćamo sa tri nova boda, koja bi nam puno značila pred idući susret koji igramo u nedjelju u Boriku sa Nekseom iz Našica", istakao je trener Banjalućana Dragan Marković.

Borac m:tel je sedmi na tabeli regionalnog takmičenja sa 12 bodova iz sedam mečeva, dok je Bosna na devetom mjestu sa sedam poena i susretom manje.

Na vrhu tabele su poravnati Metalurg i CO Zagreb sa 20 bodova iz osam utakmica.

(MONDO, foto: Zvanični sajt Borca m:tel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC