• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Spreman sam, rame je ok

Najbolji teniser svijeta izjavio da posljednjih dana trenira punim intezitetom i da sa optimizmom dočekuje početak Masters kupa u Londonu.

 Đoković: Spreman sam, rame je ok Izvor: MONDO

Novak Đoković u ponedjeljak će započeti trku na Masters kupu u Londonu, završnom turniru sezone.

Najbolji teniser svijeta je izjavio da je zaliječio povredu ramena i da spremno dočekuje nove izazove .

"Servirao sam maksimalno u posljednjih dva -tri dana. Rame je u dobrom stanju, oporavio sam se i spreman sam za novo takmičenje", istakao je Đoković u Londonu.

Nole će prvi meč u O2 Areni igrati protiv Čeha Tomaša Berdiha.

"Tomaš je u dobroj formi, igrao odlično u prethodnom periodu, naročito prošle nedjelje na turniru Masters serije u Parizu, gdje je stigao do polufinala. On je u top 10 posljednjih pet, šest godina, pobjeđivao je na mnogo turnira u dvorani i ova podloga mu odgovara. Biće to težak meč", rekao je prvi teniser svijeta, koji je u 2011. ostvario skor 69-4 i osvojio 10 titula, uključujući tri grend slem trofeja (Australijan Open, Vimbldon i US Open).

"Bila je ovo zaista najbolja sezona u mojoj karijeri i ponosan sam na uspjeh koji sam napravio. Ali ona još uvijek nije završena. Na redu je veoma važan turnir i daću sve od sebe u narednih nedjelju dana. Svako želi da sezonu završi u velikom stilu, pa će i zbog toga ovaj turnir biti veoma zanimljiv i neizvjestan", dodao je Đoković, koji je po osvajanju Vimbldona zaposjeo čelnu poziciju ATP liste.

U grupi A sa Novakom u Londonu igraće osim Berdiha i Endi Marej i David Ferer. U grupi B nastupaće Rafael Nadal, Rodžer Federer, Žo Vilfred Conga i Mardi Fiš.

Veliki napredak u igri omogućio mu je da postane najbolji igrač na planeti, ali srpski teniser tvrdi da se tu neće zaustaviti.

"Uvijek postoji mogućnosti da uradite još više. Moja igra je kompletna, ali uvijek ima prostora za napredak", dodao je Đoković.

On je naglasio da je svjestan da ga čeka težak posao u narednom periodu.

"Znam da će biti veoma teško. Svjestan sam na kom sam mjestu, da su očekivanja velika, odgovornost je veća, ali sam spreman za to. Sve što radim u životu je zapravo izazov", dodao je najbolji teniser planete.

Đoković, koji je trijumfovao na Masters kupu 2008. kada je turnir organizovan u Šangaju, prvi meč protiv Berdiha igraće u ponedjeljak od 21 čas.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC