• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković: Od ovoga ne može gore...

Selektor i igrači Srbije priznali poslije ubjedljivog poraza od Argentine na startu Svjetskog kupa da su odigrali meč na veoma niskom nivou.

 Stanković: Od ovoga ne može gore... Izvor: MONDO

Selektor Igor Kolaković rekao je poslije ubjedljivog poraza od "gaučosa" (0:3) da je njegov tim igrao bez žara i da je to za brigu.

"Na meču protiv Argentine smo stvarno razočarali. Na početku šampionata smo odigrali veoma loše i rezultat je posljedica toga. To je bilo izdanje bez učinka, bez energije, bez ikakve promjene ritma, cijeli meč smo odigrali na niskom nivou i to brine".

On je istakao da su "svi kolektivno podbacili na meču protiv Argentine".

"Već u narednom meču moramo da promijenimo mnogo toga, a vidjećemo koliko ćemo uspjeti u tome. Mislim da će ovaj poraz ostaviti traga, mnogi igrači nisu spremni da pruže maksimum, situacija je teška, ali bez obzira naša igra je bila razočaravajuća. Čarobni štapić nemamo, tako da stvari treba riješiti što prije i što bolje", rekao je Kolaković.

Dragan Stanković je izrazio nadu da će Srbija poslije katastrofalnog izdanja na početku šampionata u nastavku popraviti igru.

"Odigrali smo ispod svakog očekivanja, bilo je to veoma blijedo izdanje Srbije i slobodno mogu da kažem da od ovoga ne može gore. Nadam se da smo protiv Argentine 'ispucali' sve negativno i da ćemo u narednim mečevima igrati mnogo bolje, makar neizvjesne završnice. Očekuje nas još mnogo mečeva, tako da iz ovoga poraza moramo da izvučemo pouke i nastavimo u mnogo boljem ritmu", rekao je Stanković.

Uroš Kovačević smatra da je umor bio ključni faktor slabog izdanja evropskih šampiona.

"Umor je bio presudan. Igrali smo samo dan nakon napornog puta. Loše smo ušli u taj meč, a Argentinci su perfektno odigrali na svakom segmentu. Mi nismo ušli nijedan trenutka ni u egal igru sa rivalom, tako da nije bilo nikakve šanse da dobijemo meč", dodao je Kovačević.

Prvu priliku da se iskupi za veoma lošu partiju "orlovi" će imati u ponedjeljak rano ujutro po srednjeevropskom vremenu (7.00 časova) protiv selekcije Poljske u Nagoji.

Poljaci su u prvom susretu bili ubjedljivi protiv Kube (3:0).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC