• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić za MONDO: Pred Partizanom lijepa budućnost

Partizan oduševio Momira Ilića u prvom poluvremenu: "Momci su igrali lijep, savremen rukomet, pred njima je lijepa budućnost".

 Ilić za MONDO: Pred Partizanom lijepa budućnost Izvor: MONDO

Rukometaši Partizana poraženi su nedjelju od Kila 36:28 u okviru petog kola Lige šampiona, ali su se predstavili u najboljem svjetlu i pokazali da se u Srbiji još uvijek igra dobar rukomet, s čim se slaže i srpski reprezentativac Momir Ilić.

U razgovoru za MONDO, najbolji strelac Kila pohvalio je igru crno-bijelih, posebno u prvom poluvremenu koje je Partizan dobio rezultatom 18:17.

"Ne bi se moglo reći da je Kil potcijenio Partizan jer imamo vrlo kvalitetnu ekipu i ko god izađe na teren to je kvalitetna postava. Partizan je stvarno odigrao prvo poluvrijeme za sve pohvale, momci su se dosta borili, nisu su se obrukali već su pokazali da se u Srbiji igra dobar rukomet i da ima potencijala. Meni je jako drago što je tako i što u Srbiji postoji ta neka škola rukometa i što se igra lijep rukomet."

"Danas su ti momci predstavili Srbiju u jako lijepom svjetlu. Naravno, Kil je favorit i protiv većih ekipa, ali Partizan je dostojno prezentovao srpski rukomet. Igrali su lijep, savremen rukomet. Pred njima je lijepa budućnost"
, rekao je Ilić za MONDO.

On je priznao da je trener Kila Alfred Gislason na poluvremenu morao da posegne za možda i svojim najboljim oružjem, a to je golman Tijeri Omeje, koji je meč počeo sa klupe, kao još nekoliko standardnih rukometaša Kila.

"Trener je vratio Omejera, koji je bio odličan u drugom poluvremenu. Momci iz Partizana su ga respektovali, stvarno je bilo teško protiv njega igrati u drugom poluvremenu, tako da je to prelomilo meč i mi smo napravili veliku razliku", dodao je Ilić.

Poslije duela u Njemačkoj, u srijedu slijedi novi duel Kila i Partizana u Ligi šampiona, ovog puta u Beogradu. Gislason bi taj meč mogao početi sa najjačim sastavom, iako Ilić smatra da u Kilu nema "prve" i "druge" postave.

"Teško je govoriti o nekoj prvoj postavi jer mi imamo vrlo kvalitetne igrače, ali sigurno da u Beogradu nema kalkulacija. Idemo na pobjedu, u svakom slučajuidemo da ostvarimo svoje ciljeve. Ući ćemo u taj duel maksimalno koncentrisani i samo nas pobjeda zanima", istakao je Ilić.

Srpski reprezentativac bio je u nedjelju među najefikasnijim igračima Kila, sa sedam postignutih pogodaka, od čega šest sa linije sedam metara.

"Ono što mene raduje je činjenica da sam se vratio poslije dve nedelje pauze zbog obaveza prema reprezentaciji, gdje sam malo igrao zbog povrede skočnog zgloba. To je sada dosta bolje i to me raduje, a igra i realizacija će doći. Počinjem lagano da se spremam, jer u narednih mjesec dana predstoji nam nekoliko jako teških utakmica i mi moramo prije svega da budemo zdravi i da maksimalno uđemo u te mečeve, kako bismo ostvarili naše ciljeve".

A, ciljevi su veliki...

"Igramo na tri fronta i želimo sva tri trofeja. Biće teško, ali nadam se da možemo da ostvarimo taj cilj", zaključio je Ilić.

(G.A. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC