• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Borac m:tel ispustio pobjedu

Rukometaši Borca m:tel odigrali su neriješeno 22:22 protiv hrvatskog Neksea iako su imali dva gola prednosti u finišu utakmice 10. Kola regionalne SEHA lige.

 SEHA: Borac m:tel ispustio pobjedu Izvor: MONDO

Borac m:tel odigrao je dobru partiju protv hrvatskog predstavnika i na kraju upisao bod, iako je mogao i više. Minut i po prije kraja Borac je vodio 22:20, ali je na kraju čak imao sreće pošto je ekipa iz našica promašila posljednji napad na utakmici.

Ekipe su se smjenjivale u vođstvu tokom prvog poluvremena koje je završeno minimalnim vođstvom Neksea 9:8, a centralne figure prvog dijela, ali i cijelog meča bili su golmani, Ljubišić na jednoj i Šunjić na drugoj strani koji su sakupili po 18 odbrana.

Drugo poluvrijeme Nekse je otvorilosa dva brza gola i otišlo “plus tri” (11:8), nedugo potom bilo je i 13:10 za hrvatsku ekipu, ali uslijedilo je nekoliko furioznih minuta Borca, koji sa dva gola Karačića i tri pogotka Đukića, u 39. minutu, dolazi do 15:13, a sedam minuta kasnije i do "viška" od tri gola (18:15).

Banjalučani su bili u prednosti sve do posljednjeg minuta, kada su gosti sa penala postigli gol za izjednačenje (22:22).

Dragan Marković na 30 sekundi prije kraja zatražio je minut odmora, ali, nažalost, rezultat se nakon tajm-auta nije promijenio – Ivan Karačić deset sekundi prije isteka posljednjeg minuta napravio je prekršaj u napadu, čime je propala posljednja prilika da Borac m:tel osvoji tri boda.
Gosti su u posljednjih desetak sekundi pokušali da dođu do bodova, međutim i njihov pokušaj bio je takođe bez uspjeha.

"Crveno-plavi" su tako upisali prvi remi u novoformiranom takmičenju, a nove obaveze Banjalučane očekuju već sljedećeg vikenda.
U subotu (26. novembar), Borac će gostovati u Saragosi, gdje će protiv domaćeg Aragona odigrati prvi meč trećeg kola Kupa pobjednika kupova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC