• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Marković zadovoljan bodom, Kamenica ne

Različite reakcije poslije remija Borca i Nexea u SEHA ligi.

 RUKOMET: Marković zadovoljan bodom, Kamenica ne Izvor: MONDO

Borac m:tel  i Nexe odigrali su sjajan meč u Boriku u 10. kolu SEHA lige, koji je završen bez pobjednika 22:22.Trener Borac m:tela  Dragan Marković bio je donekle razočaran remijem, pošto su njegovi izabranici bili na pragu trijumfa.
" U ključnim momentima nam je nedostajao Trivundža i sa njim bismo mnogo lakše priveli duel kraju. Imali smo problema na lijevom beku, Igor Mandić je tri sedmice bio van stroja i to se osjetilo, ali iskoristio je priliku i dobili smo ga za nastavak sezone. I Stefan Šubara je solidno odigrao desetak minuta, a na istoj poziciji smo koristili i Vladimira Vranješa, koji nam je treća alternativa, ali ga ne forsiram jer se puno troši u odbrani. Na kraju, srcem i borbenšću smo došli nadomak pobjede, a aplauz publike pokazuje da se igrao dobar rukomet. Jasno mi je da su gosti došli po cijeli plijen, poslije nekoliko naših slabih izdanja. Međutim, ovdje se i Zagreb namučio, pa smatram da ni Nexe nije slučajno izgubio dva boda", rekao je  Dragan Marković.

Prvi strijelac Borca bio je Milan Đukić sa devet golova.
"U finišu smo imali dva pogotka više, međutim, nismo imali sreće. Ali, bod smo zaslužili. Nexeu želim mnogo uspjeha u nastavku sezone, a zahvaljujem se publici koja nas je i ovog puta podržala u velikom broju", mišljenja je reprezentativac Srbije.

Šef struke Nexea Kasim Kamenica nije bio zadovoljan utakmicom, koju je opisao više kao tvrd nego dobar meč.
"Meni je neobjašnjivo kako smo odigrali, jer smo u prošlom duelu jednom Tatranu dali 35 golova, a njihov čuvar mreže je bio igrač utakmice. Napadački smo zatajili, bili statični, ali smo u jednom periodu, početkom drugog poluvremena, ubrzali igru i to je odmah dalo rezultata. A onda smo se ponovo vratili u anemičnu igru, što je domaćin znao da iskoristi. Neka isključenja nisam razumio, sudije su nam brzo dizale ruke za pasivan napad, dok ta oštrina Borčevih igrača nije adekvatno kažnjena. Ovaj rezultat je na kraju najobjektivniji. Čestitao bih domaćinu na velikom zalaganju, a s obzirom da nije igrao ključni igrač Trivundža, rekao bih da je rezultat bolji za Banjalučane nego za nas",  naglasio je Kamenica.

Borac m:tel u subotu, 26. novembra, očekuje prvi meč trećeg kola Kupa pobjednika kupova protiv španskog Aragona u Saragosi. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC