• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Nemanja Ilić - kako se postaje igrač!

Lijevo krilo Partizana u idealnoj postavi EHF Lige šampiona. Njegov gol i pogodak Nikole Potića među najljepšima u petom kolu.

 RUKOMET: Nemanja Ilić - kako se postaje igrač! Izvor: MONDO

Rukometaši Partizana imali su odlično izlaganje pređenog gradiva iz Lige šampiona u Šparkase Areni u Kilu.

Crno-bijeli su u nedjelju izgubili od moćnog njemačkog predstavnika, ali su više od 40 minuta bili ravnopravni sa Kilom - ekipom koju čine svjetske zvijezde ovog sporta i koja je pored evidentnog kvaliteta, na svojoj strani imala skoro 10.000 bučnih navijača.

Stručnjaci kažu da ovakve utakmice stvaraju vrhunske igrače. Da ima istine u ovim riječima potvrdili su i pojedinici iz srpskog šampiona. Tačnije, Nemanja Ilić, lijevo krilo Partizana koji je izabran u najbolju postavu petog kola Lige šampiona.

On je vicešampionu Njemačke ubacio šest golova. Ilić je bio nezadrživ u brzim kontrama, a na momente se i poigravao sa protivničkom odbranom. Sjajnom "kokicom" i još boljim "cepelinom" podizao je i domaću publiku na noge.

Podatak da je prvi igrač koji je iz domaćeg šampionata ušao u idealnu postavu Lige šampiona, Ilić prihvata skromno.

"Svakom igraču bi imponovalo da se nađe u ovakvom društvu, samim tim i meni", počeo je Nemanja za "Sport".

"Rukomet je kolektivan sport, tako da ništa ne bih uspio bez pomoći saigrača. Golovi iz kontre su plod dobre odbrane i saradnje sa bekovima. Iskren da budem, nisam očekivao da ću dobiti ovo priznanje, ali to me neće sputati da nastavim sa kvalitetnim radom", rekao je doskorašnju juniorski reprezentativac Srbije.

Najbolje poteze crno-bijelih iz Kila pogledajte na našem sajtu www.mondo.rs

I stvarno, imamo je odličnu podršku svojih igrača, koji su igrali vrhunski rukomet većim dijelom meča, počevši od golmana Strahinje Milića, pa sve do najiskusnijeg Nenada Maksića.

Ilićev "cepelin", na asistenciju Ivana Dimitrijevića, proglašen je za treći potez petog kola, a majstorija mladog Nikole Potića sa sedmerca za drugi gol kola.

U Idealnoj postavi pored Ilića našli su se još: golman Mirko Alilović, lijevi bek Mihale Jurecki, srednji bek Dalibor Čutura, desni bek Kiril Lazarov, desno krilo Viktor Tomas i pivot Jasper Nedesbo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC