• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (LŠ): Na pobjedu i bez Milanovića

Vaterpolisti Partizana pokušaće strpljivom igrom da savladaju mađarski Eger i u trećem kolu stignu do prve pobjede u Ligi šampiona.

 VATERPOLO (LŠ): Na pobjedu i bez Milanovića Izvor: MONDO

Crno-bijelima se "mađarska" grupa C nije do sada pretjerano posrećila, jer su na svom plivalištu izgubili od Segeda (8:9), dok su kao gosti sa Vašašom odigrali 10:10, mada su poslije tri četvrtine vodili 8:5.

Ako je suditi po položaju na tabeli, Eger je najmanje kvalitetan od tri protivnika, ali kao aktuelni prvak svoje zemlje zaslužuje respekt.

"Trenutno su bez bodova, ali imaju dobar tim. Predstavnici su mađarske škole vaterpola - plivaj i šutiraj - pa moramo da pazimo da ne bismo upali u njihov ritam. Utakmica nam je veoma bitna, moramo da je dobijemo, što neće biti lako", rekao je pomoćni trener Partizana Uroš Stevanović.

On će u subotu (20.00) voditi ekipu umesto prvog trenera Igora Milanovića, kog je suspendovao LEN zbog reakcije na sudijsku odluku u meču prvog kola sa Segedom.

Stevanović je podsjetio da crno-bijeli imaju "novu, mladu ekipu", koja traži strpljenje. Iz tima koji je u junu postao prvak Evrope, otišli su Prlainović, Rađen, Gocić, Hadžiteodoru...

Predsjednik kluba Aleksandar Šoštar nazvao je grupu sa tri mađarska tima "komplikovanom i čudnom", a po kvalitetu sigurno najjačom u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

"Iz dva kola smo osvojili samo jedan bod, ali sve je i dalje u našim rukama. Treba da riješimo tešku, ali za nas normalnu situaciju", istakao je Šoštar.

Ljetošnje pojačanje crno-bijelih Uroš Čučković smatra da su druga i treća četvrtina sa utakmice protiv Vašaša recept kako bi trebalo igrati.

"Ako to ponovimo pobjeda neće izostati".

Stefan Mitrović uvjerava da je Partizan poslije uvodnih mečeva sada i psihički spreman za izazove.

"Mislim da ništa ne može da nas iznenadi. Moramo da budemo koncentrisani, posebno na početku meča, kako bismo nametnuli ritam koji nama odgovara".

Partizan u narednih 20 dana očekuje gust raspored, pošto će poslije meča sa Egerom igrati finalni turnir Kupa Srbije, a već 7. decembra utakmica za Superkup Evrope protiv italijanske Savone.

Sedam dana poslije toga, na programu je novi meč Lige šampiona sa Egerom, kada će Igor Milanović zauzeti svoje mjesto na klupi.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC