• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometaši Borca m:tel stigli u Španiju

Rukometaši Borca m:tel doputovali su u Barselonu i nastavili put za Saragosu, gdje će u subotu igrati prvi meč trećeg kola Kupa pobjednika kupova protiv domaćeg Kaha3 Aragona.

 Rukometaši Borca m:tel stigli u Španiju Izvor: MONDO

"Crveno-plava" ekspedicija na prvi evropski ispit sezone krenula je u petak i preko Beograda i Ciriha stigla u Barselonu.

Dolazak u Saragosu planiran je za 18 časova, od 19 do 20.30 slijedi prvi trening, dok će naš tim trenirati i sutra ujutru u 10.30 h. Meč se igra u 21 sat.

Favorit je španski tim koji je trenutno na petom mjestu ASOBAL ligem ali rukometaši Borca m:tel poručuju da se neće predate bez borbe.

Lijevo krilo Banjalučana Vukašin Stojanović odlično poznaje protivnika, pošto je u Borac stigao upravo iz Aragona, a popularni Kale smatra da on i saigrači nisu bez šansi.

“Rival je izgubio na kvalitetu u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje je to kvalitetan tim. Glavne uzdanice Španaca su Horhe Makeda i Demetrio Lozano, kao i golmanski par Injaki Malumbres - Pablo Ernandez. Bez obzira na njihovu snagu, siguran sam da im se možemo suprostaviti. Dobro smo se spremili, napredujemo kroz SEHA ligu i vjerujem da možemo ostvariti rezultat koji bi nam u revanšu dao šansu da napravimo iznenađenje”, poručio je Stojanović, dodajući da je atmosfera na utakmicama Aragona gotovo pozorišna, prenosi sajt banjalučkog kluba.

Desni bek bh. vicešampiona Branislav Obradović se nada da njegov tim na Pirinejima može pružiti dobro izdanje:

“Aragon je odlična, iskusna ekipa, koja možda nije jaka kao prethodnih godina. Ipak, i pored toga je favorit. Iako u posljednje vrijeme nismo u vrhunskoj formi, vjerujem da ovog puta možemo pružiti maksimum, jer je ovo specifično takmičenje. Pokazali smo da ne znamo da igramo na rezultat, pa nećemo kalkulisati ni u duelu sa Aragonom - jasan je Obradović.

Za ekipu Kaha3 Aragon nastupaju Injaki Malumbres, Pablo Ernandez, Amadeo Sorli, Kristijan Postigo, Viktor Vigo, Serhio Ruiz, Hozep Masaks, Antonio Karton, Gabor Grebenar, Demetrio Lozano, Horhe Makeda, Havijer Humet, Alberto Val i Fransisko Havijer, a trener je Mariano Ortega.

Revanš se igra 3. decembra u dvorani "Borik".
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC