• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (LŠ): Soro sa "sto ruku"!

Crno-bijeli na Banjici pobijedili mađarski Eger 9:6 (4:2, 2:0, 2:3, 1:1) i u trećem kolu Lige šampiona konačno stigli do trijumfa.

 VATERPOLO (LŠ): Soro sa "sto ruku"! Izvor: MONDO

Branilac titule slavio je uprkos odsustvu trenera Igora Milanovića, koji je izdržavao drugu od tri utakmice suspenzije, koju mu je izrekao LEN.

"Ekipa je pokazala da ima kvalitet. Uveli smo utakmicu u ritam koji nam odgovara, dobrom odbranom i izvanrednim Slobodanom Sorom na golu. Postojao je imperativ pobjede, ali smo pokazali da znamo da se nosimo sa njim", rekao je Milanovićev asistent Uroš Stevanović.

"Podižemo nivo igre kako smo planirali i želimo da u Egeru budemo još bolji, da i tamo osvojimo tri boda".

Vašaš je u drugom meču C grupe pobijedio Seged sa 12:9, pa sada ta dva tima imaju po šest bodova, Partizan četiri, dok je Eger i dalje na nuli.

Partizan je već u prvoj četvrtini nagovjestio da prvak Mađarske neće uspjeti ravnopravno da mu parira. Eger je iz peterca poveo 1:0, zatim i sa 2:1 iz jedne kontre, ali to je bilo sve od gostiju.

Soro je poslije dva brza gola Mađara briljirao i sa lakoćom zaustavljao šuteve Egerovih bekova, koji su se sve rjeđe odlučivali na šut kako je meč odmicao.

"Imali smo sve što nam je nedostajalo u prethodnim utakmicama. Rezultat je pravi pokazatelj igre i očigledno je da podižemo formu", rekao je Soro.

Na drugoj strani su Aleksandar Radović i Miloš Ćuk naizmenično pogađali za vođstvo Partizana, a veliki posao odradili su i centri Miloš Korolija i Miloš Vukičević. Oni su "zaradili" veliki broj isključenja i omogućili saigračima da već do poluvremena riješe pitanje pobjednika.

"Odigrali smo na visokom nivou. Očekivali smo pobjedu i ona nam puno znači. Utakmica je bila fizički veoma zahtevna i morali smo da se pomučimo da bismo se odvojili na tri gola razlike. Nadam se da ćemo ovako igrati i u sljedećem meču", izjavio je Stefan Mitrović.

Po dva gola za Partizan dali su Miloš Ćuk, Radović i Mitrović, a po jedan kapiten Vladimir Vujasinović, Nikola Dedović i Milan Aleksić.

Kod Egera su strijelci bili Biroš, Varga, Tamaš Mezei, Lukaš Seman, Bice Batori i Gabor Kovač.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC