• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podraščanin: Važna pobjeda za rang listu

"Orlovi" istakli da je dobra igra i pobjeda protiv Egipta ostvarena zbog dobrog pristupa meču na Svjetskom kupu u Japanu.

 Podraščanin: Važna pobjeda za rang listu Izvor: MONDO

Selektor Srbije Igor Kolaković bio je zadovoljan pristupom svojih igrača na prvom duelu u Tokiju, koju su "orlovi" dobili protiv Egipta sa 3:1.

"Igrali smo vrlo rano meč, protiv ekipe koja nije inspirativna, ali to svakako ne smije da dovodi u pitanje naš odnos prema igri. Izgubili smo drugi set, ali smo u svim važnim trenucima odigrali skoncentrisano, strpljivo smo čekali grešku protivnika, kojom je i završen duel", rekao je Kolaković.

Najbolji igrač utakmice Marko Podraščanin istakao je da je Srbija obavila posao kako valja za naredni krug kvalifikacija za Olimpijske igre.

"Mislim da smo ozbiljno shvatili utakmicu i dobro igrali. Došlo je do malog pada u drugom setu, ali smo to na kraju dobro izgurali. Shvatili smo da možemo biti šesti, sedmi na kraju, što će nam donijeti napredak na rang listi, koji će nam mnogo značiti za sljedeći krug kvalifikacija. U narednom meču protiv Kineza takođe moramo dobro da odigramo od početka i dobijemo taj meč, a zatim nam slijedi duel sa Amerikancima", istakao je Podraščanin.

Miloš Nikić je rekao da je ekipa odlično ušla u meč.

"Zadovoljan sam pristupom utakmici. Nije bilo većih problema, osim u drugom setu, ali smo generalno sve odradili veoma dobro. Protiv Kine nas očekuje još jedan duel u prijepodnevnom terminu, ali se nadam da ćemo i tom meču pristupiti kao protiv Egipta i zabilježiti pobjedu", rekao je Nikić i dodao da će protiv Kineza pokušati da bude najbolji akter meča, kako bi se "iskupio" svojoj djevojci za rođendan kojoj je obećao MVP priznanje.

Duel protiv Kine u 10. kolu Svjetskog kupa Srbija igra od 3.00 časa u subotu po srednjeevropskom vremenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC