• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Nema predaje

Rukometaše Borac m:tela u subotu očekuje revanš meč trećeg kola Kupa pobjednika Kupova protiv španskog Aragona.

 Borac m:tel: Nema predaje Izvor: MONDO

Aragon ima ogromnu prednost iz prvog meča koji su dobili sa deset poena razlika 31:21. U Borac m:telu ipak vjeruju da uz pomoć navijača mogu doći do pobjede. Trenera Dragan Markovića pred ovaj meč najviše muče povrede igrača.

"Iako se Srđan Trivundža oporavio od povrede prepone u petak prijepodne je osjetio bol u leđima i zato je njegov nastup neizvjestan. Ipak, vjerujem da će do početka susreta sve biti u najboljem redu. Marko Panić, kojem je u prvoj utakmici sa Špancima jedan njihov igrač pao na ruku u potpunosti se oporavio i biće spreman za ovaj duel", rekao je trener Borac m:tela Dragan Marković, koji je optimista uoči subotnjeg duela.

"Sigurno je da nećemo ponoviti greške iz prvog susreta i da bi po meni to trebalo da bude dovoljno za pobjedu. Međutim, ako želimo da napravimo senzacionalni prolaz u osminu finala potrebno je da svi igrači daju mnogo više od svog trenutnog maksimuma. Uzdam se da ćemo dobro otvoriti utakmicu i da će nam to dati dodatni stimulans da dođemo do željenog rezultata", rekao je Marković.

Marko Panić se oporavio od povrede i uvjeren je u pobjedu svog tima.

"Nismo zaslužili ovako visok poraz u Saragosi, ali tokom prethodne nedjelje smo dobro prostudirali naše greške, ali i igru Aragona, koja se zasniva na mnogo trčanja, brzih kontri i polukontri. Takve akcije protivnika moramo svesti na minimum i onda smo blizu cilja. Moramo biti strpljivi i u fazi napada, jer svaka naša presječena akcija gotovo je siguran pogodak u našoj mreži. Sve u svemu, očekujem veoma dobru utakmicu, našu pobjedu, a zašto ne i prolaz među 16 najboljih u Kupu pobjednika kupova" rekao je Panić.

Meč Borac m:tel-Saragosa igraća se večeras od 20 časova i 10 minuta.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC