• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Borac m:tel na korak od podviga!

Banjalučki Borac m:tel bio je jako blizu da eliminiše Aragorn, ali su Španci ipak otišli među 16 ekipa Kupa pobjednika kupova - 31:22 (14:10).

 RUKOMET:  Borac m:tel na korak od podviga! Izvor: MONDO

Izabranici Dragana Markovića odlično su igrali tokom svih 60 minuta utakmice u "Boriku" i zasluženo stigli do visoke pobjede (31:22), ali gosti će u sljedeće kolo zbog pobjede u Saragosi od deset razlike (31:21)…

Kod Banjalučana odličnu partiju pružili su golman Bojan Ljubišić sa 10 odbrana, a najefikasniji sa po šest golova bili su Srđan Trivundža, Branislav Obradović i Milan Đukić.

Goste iz Španije predvodio je iskusni Demetrio Lozano sa sedam pogodaka.



Rukometaši banjalučkog tima su u veoma bučnom "Boriku" poslije prvog dijela imali četiri gola viška (14:10), ali i odličnu igru, koja je u narednih 30 minuta trebala da nadoknadi -10 iz Saragose.

Španci u subotu uveče nisu mogli da se suprotstave raspoložnim Banjalučanima, kojima su ruku na srce malčice odmogle i sudije u ključnim trenucima, ali i tokom meča zbog nekoliko sumnjivih odluka.

Posebno pri vođstvu Borca m:tel od devet golova razlike na nešto više od minuta do kraja kad je prestrogo isključen Vladimir Vranješ. 

Ali, bez obzira na to, Borac m:tel je pokazao da ima odličan tim, koji se u najmanju ruku ravnopravno nosi sa mnogo bogatijom evropskom ekipom, koja je solidan član Asobal lige.



U prvom dijelu, tim Dragana Markovića "gurao" je Trivundža sa pet postignutih golova, ali je malo zatajio u drugom poluvremenu. Taj period "vukao" je Obradović, koji je svojim uzastopnim pogocima držao domaćina u igri do posljednjeg minuta.

Odličan je bio i reprezentativac Srbije Milan Đukić, koji je u nekoliko navrata u delirijum bacao nekoliko hiljada Banjalučana u dvorani "Borik".

Šta reći na kraju, osim šteta, jer je Borac m:tel pružio možda i najbolju partiju ove jeseni.


(MONDO, foto:Sportsport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC