• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (kup): Partizan! Naravno

Partizan odbranio trofej u nacionalnom kupu - 22 "zvjezdica" u istoriji giganta sa Banjice. Crno-bijeli savladali Crvenu zvezdu 12:7.

 VATERPOLO (kup): Partizan! Naravno Izvor: MONDO

Vaterpolisti Partizana su, prema očekivanjima, opravdali ulogu favorita i u finalu nacionalnog kupa savladali Crvenu zvezdu VET

Od početka meča Partizan je vodio, a Zvezda je, koliko-toliko, parirala samo u prve dvije četvrtine. Ipak, treba istaći da je ekipa Dejana Savića pokazala da napreduje i da će, ako zadrži tim na okupu za godinu, dvije možda moći i da učini nešto više protiv apsolutnog vladara u ovom sportu.

Partizan Rajfajzen - Crvena zvezda VET 12:7 (3:1, 2:1, 4:1, 3:4).

Aktuelni šampion Evrope uradio je veliki posao u ovom meču, neutrališući iskusnog Jugoslava Vasovića, ključnog igrača Crvene zvezde VET. Kad je on "van igre", Zvezda ne može da organizuje napad, a odbrana Partizana je odlično radila svoj posao.

Imala je Zvezda 1:2 i 2:3 i to je bilo sve što je uradila u finalu Kupa Srbije. Partizan je, bez kažnjenog Miloša Ćuka (dobio crveni karton u polufinalu protiv Beograda), znalački punio mrežu rivala. Od 5:2 koliko je bilo na poluvremenu, Partizan je u trećoj četvrtini dodao gas i povećao prednost na +6 (9:3).

Bilo je i efektnih poteza - šraube centara Partizana - dvojice Miloša - Vukićevića i Korolije, velemajstorski golovi Vujasinovića, Vasovića i 17-godišnjeg Dušana Mandića.

Zanimljivost ovog meča je da su prvi put najvatreniji navijači Crvene zvezde došli na Banjicu da bodre svoj tim, najadjući se da bi vaterpolo mogao da bude taj sport u kojem bi konačno mogli da vide pobjedu svog tima nad Partizanom.

Ali, na to će morati da čekaju neka buduća vremena...

PARTIZAN: Miloš Vukićević 3, Stefan Mitrović i Dušan Mandić po 2, Milan Aleksić, Nikola Dedović, Miloš Korolija, Aleksandar Radović, Vladimir Vujasinović i Dušan Mandić po jedan.

CRVENA ZVEZDA VET: Jugoslav Vasović 3, Sava Ranđelović, Strahinja Rašović, Srđan Aksentijević i Marko Avramović po jedan.

IGRAČ VIŠE: Partizan 3/6; Zvezda 2/6.

PETERCI: Partizan 1/1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC