• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šešum zadobio kontuziju oka

Nesrećni Žarko Šešum, kojeg je novčićem povredio maloumni navijač Srbije, moraće da ostane hospitalizovan i neće igrati protiv Danske.

 Šešum zadobio kontuziju oka Izvor: MONDO

Jedinu mrlju na pobjedu Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Hrvatske bacio je jedan maloumni navijač domaće reprezentacije.

On je na poluvremenu utakmice pokušao novčićem, a ne flašom kao što je prvobitno bilo rečeno, da pogodi selektora Hrvatske Slavka Golužu ili najboljeg igrača Ivana Balića, ali je stradao srpski reprezentativac Žarko Šešum.

Njega je kovanica pogodila u oko i zbog toga ga neće biti u nedjelju u sastavu "orlova" za meč generacije, finale Evropskog prvenstva. Njemu je oko natečeno i krvavo i zbog toga će preventivno morati da ostane na Vojno-medicinskoj Akademiji u Beogradu.

"Žarko ima povredu desnog oka izazvanu udarcem metalnim predmetom. Radi se o kontuziji oka i ogrebotini na rožnjači. On će ostati na terapiji na VMA, mora da miruje i ne može da igra, ni da bude u hotelu", rekao je doktor naše reprezentacije Milan Babić poslije posjete našem reprezentativcu.

On nije isključio mogućnost da Šešum, ipak, bude uz ekipu u nedjelju, da ih bar podrži svojim prisustvom u dvorani.

"Nova kontrola je zakazana za nedjelju, kada će se znati da li će moći da bar bude u Beogradskoj areni i podrži saigrače u finalu".

Svi reprezentativci Srbije i stručni štab posjetili su u subotu nesrećnog Šešuma, koji je sve ovo što mu se dogodilo jako teško doživio. Uostalom, naš srednji bek jednom je u životu već bio blizu da izgubi oko, u tuči u kojoj je ubijen rumunski rukometaš Marijan Kozma.

(V. S. - MONDO, foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC