• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Bravo za sve i mog dečka!

Srpska teniserka Jelena Janković posredstvom svog sajta čestitala Novaku, vaterpolistima i rukometašima i svom dečku, Mlađanu Janoviću, crnogorskom vaterpolisti.

 Džej Džej: Bravo za sve i mog dečka! Izvor: MONDO

"Čestitke briljantnim momcima", napisala je najbolje rangirana srpska teniserka na svom sajtu u poruci Novaku Đokoviću, šampionu Australijan opena, vaterpolistima Srbije - prvacima Evrope i srebrnim rukometašima.

Ona je čestitala i svom dečku, crnogorskom vaterpolisti Mlađanu Janoviću na osvojenoj srebrnoj medalji na EP u Ajndhovenu i na tome što je proglašen za najboljeg igrača tog turnira.

"Sve čestitke mom kolegi Novaku Đokoviću na odbrani gren slem trofeja u Melburnu i istorijskom meču koji je odigrao u borbi za titulu protiv Nadala. Sve čestitke srpskoj vaterpolo reprezentaciji na osvajanju još jednog u nizu zlata koje nam ovi momci iz godine u godinu daruju i Srbiju predstavljaju na najlepši mogući način. Sve čestitke rukometnoj reprezentaciji Srbije na osvajanju srebra na Evropskom prvenstvu 2012. kome je domaćin bila Srbija, svaka čast momcima koji su dali i više od svog maksimuma i vratili srpski rukomet u sam vrh Evrope gdje mu je i mjesto", navela je Jelena.

"Sve čestitke mom dečku, Mlađanu Janoviću, vaterpolo reprezentativacu Crne Gore koji je ponio naziv MVP Evropskog prvenstva u vaterpolu 2012".

"Bravo naši zlatni momci!!! Nastavite istim putem u budućnosti!!!!", poruka je srpske FED kup reprezentativke.

(MONDO - foto: MN Press/arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC