• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I zvanično - Ljubičić stavio tačku

Hrvatski teniser Ivan Ljubičić i zvanično je završio karijeru poslije poraza u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu od zemljaka Ivana Dodiga - 0:6, 3:6.

 I zvanično - Ljubičić stavio tačku Izvor: MONDO

Dodig je u prvom setu bio ubjedljiv, a zatim je u drugom prepustio 33-godišnjem prijatelju tri gema. Meč je trajao sat i 11 minuta.

Ljubičić, svojevremeno treći na ATP listi, rođen je u Banjaluci, a početkom ove godine najavio da će karijeru završiti u Monte Karlu, gdje inače i živi.

On je tokom karijere osvojio deset titula, a najvrijednija je ona sa Mastersa iz Indijan Velsa prije dvije godine, kada je na putu do trofeja pobijedio Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Endija Mareja.

Sa reprezentacijom Hrvatske osvojio je Dejvis kup 2005. godine, a na Olimpijskim igrama u Atini godinu dana ranije u paru sa Mariom Ančićem osvojio je bronzanu medalju.

Na ATP turu važio je za jednog od najomiljenijih tenisera, prijatelj je sa svim srpskim teniserima, a posebno sa komšijom iz Monte Karla Đokovićem, sa kojim je prije četiri godine upravo na turniru u kneževini poslije izgubljenog meča u stilu fudbalera razmijenio dres.

(Tanjug, foto MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC