• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Zvezda izborila majstoricu

Vaterpolisti Crvene zvezde i Vojvodine igraće još jedan meč kako bi izborili finale državnog prvenstva. Partizan lako sa Banjicom.

 VATERPOLO: Zvezda izborila majstoricu Izvor: MONDO

Branilac titule prvaka Srbije u vaterpolu, Partizan, lako je izašao na kraj sa svojom filijalom Banjicom u prvom meču polufinala plej-ofa državog prvenstva.

Partizan je pobijedio 14:5 (2:1, 5:2, 4:1, 3:1), a četvorostruki strelac bio je Miloš Ćuk. Banjica je uspjela da povede, ali je Partizan potom napravio seriju 5-0 i sve je krenulo svojim tokom. Partizan i Banjica u srijedu uveče igraju drugu utakmicu polufinala.

Mnogo više neizvjesnosti, očekivano, u drugom polufinalnom duelu između Crvene zvezde i Vojvodine.

Novosađani su došli u Beograd sa ciljem da završe posao, poslije pobjede u prvom meču 8:3. Međutim, vaterpolisti Zvezde su pokazali zube i uspjeli su da izbore "majstioricu".

U drugom meču Zvezda je pobedila 7:5, a odlučujuća utakmica za plasman u finale biće odigrana u subotu u Novom Sadu (16.30h).

Zahvaljujući sjajnom Gojku Pijetloviću (na slici), koji je spustio roletnu, Zvezda je povela 5:0 u revanšu i izgledalo je da je sve gotovo. Novosađani se nisu predavali i topili su prednost Zvezde.

Ali, golovima Jugoslava Vasovića i Viktora Rašovića Zvezda je otišla na 7:3, a sve što je Vojvodina uspela da uradi do kraja jeste da ublaži poraz.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC