• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Veliki izazov!

Srpska teniserka nada se uspjehu Fed kup selekcije Srbije u Moskvi i plasmanu u finale.Srpski tim kompletiran - stigla i Ana Ivanović.

 Džej Džej: Veliki izazov! Izvor: MONDO

Jelena Janković izjavila je uoči FED Kup duela Srbije i Rusije za vikend da je predstojeći duel veliki izazov i da će igračice dati sve od sebe da bi ispunile svoj cilj i stigle do finala Fed Kupa.

"Mečevi neće biti laki, biće neizvjesno i daćemo sve od sebe i pokušati da prvi put uđemo u finale Fed Kupa što nam je cilj. Ovo je veliki izazov za nas, jer smo prvi put u polufinalu", rekla je Jankovićeva.

Ona je dodala da još uvijek nije poznato koje ruske teniserke će se suprotstaviti našem timu.

"Ne znamo ko će nastupati za Ruskinje, ali ne bih nikoga izdvajala od njih, sve su to dobre igračice. Na nama je da se skoncentrišemo i uz pozitivnu atmosferu i veliku želju možemo da izađemo kao pobjednice".

I selektor Srbije Dejan Vraneš smatra da Ruskinje imaju ujednačen tim i da izbor protivnica srpskim djevojkama neće biti presudan.

"Ruski tim poznajemo veoma dobro. I bez Marije Šarapove imaju kvalitetnu ekipu. Ne mogu da izdvojim nijednu igračicu posebno. Ko god da bude u njihovom timu, mi ćemo se truditi da odigramo maksimalno", naveo je Vraneš.

Najveći problem za srpski tim za sada je stanje terena u Moskvi. U Megasport areni postavljena je podloga od šljake, ali nije na najvišem nivou.

"Uslovi za igru nisu baš najbolji. Teren je previše mekan, odskok lopte nije najbolji, a nadam se da će do vikenda uslovi biti bolji", rekla je Jankovićeva.

Ana Ivanović će se danas pridružiti reprezentativnim koleginicama u Moskvi.

"Divno je biti deo tima ovde u Moskvi. Naravno, polufinale je samo po sebi veliki događaj, a takođe za nas je to prilika da se osvetimo za poraz koji smo doživjeli protiv Rusije tokom posljednjeg susreta", rekla je najbolje rangirana srpska teniserka.

STIGLA I ANA



Ana Ivanović doputovala je u Moskvu i priključila se srpskom timu.

Dolaskom najbolje rangirane igračice srpski tim je kompletiran, jer su ranije u glavni grad Rusije već stigle Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić.

"Divno je biti dio tima ovdje u Moskvi. Naravno, polufinale je samo po sebi veliki događaj, a takođe za nas je to prilika da se osvetimo za poraz koji smo doživjeli protiv Rusije tokom posljednjeg susreta", izjavila je Ana.

Ona će zajedno sa ostatkom tima trenirati prvi put u četvrtak.

"Biće interesantno vidjeti kakvi su tereni u Megasport Areni. Rijetko igramo na šljaci u dvorani, ali tu već imam nekog iskustva zbog turnira u Štutgartu", dodala je Ivanovićeva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC