• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OI: Casual srpski olimpijci u Londonu (FOTO)

Olimpijski komitet odabrao dvije odjevne kombinacije za srpske olimpijce koje su u najužoj konkurenciji. Odlučuju posjetioci sajta OKS.

 OI: Casual srpski olimpijci u Londonu (FOTO) Izvor: MONDO

Olimpijske igre u Londonu, do kojih je ostalo tačno 100 dana, biće prilika i da se srpski olimpijci prikažu i kao manekeni.



Olimpijski komitet Srbije priredio je modnu reviju na kojoj su predstavljeni modeli kompanije "Zekstra" specijano dizajnirani za olimpijce Srbije.

Od tri ponuđene kombinacije, žiri u sastavu Milica Mandić (tekvondo), Olivera i Nikolina Moldovan (kajak), Slobodan Soro (vaterpolo), Nikola Stojić i Jovan Popović (veslanje) izabrali su dvije, a narednih dana navijači će putem sajta OKS (www.oks.org.rs) izabrati jednu koja će biti zvanična za London.



U tim odjelima, srpski olimpijci pojaviće se na svečanom otvaranju i zatvaranju Olimpijskih igara u glavnom gradu Velike Britanije.



U Olimpijskom komitetu Srbije nadaju se da će Srbiju u Londonu predstavljati oko 100 sportista i da će sve, zapravo, biti u znaku broja 100 - da će biti osvojena 100. medalja u godini u kojoj se obilježava 100 godina od prvog učešća Srbije na Igrama.

"Na današnji dan Olimpijski tim broji 80 sportista, ali biće nas siguran sam oko 100, jer čekamo plasman odbojkaša i odbojkašica i još nekih individualnih sportista koji ozvaničenje vize imaju po plasmanu", rekao je Divac poslije svečanosti u rezidenciji ambasadora Velike Britanije Majkla Devenporta povodom 100 dana do početka Igara.


Olimpijske igre počinju 27. jula i završavaju se 13. avgusta.



(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC