• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan, očekivano, u finalu

Partizan lagano do finala. Majstorica Vojvodine i Zvezde pomjerena sa subote na petak.

 VATERPOLO: Partizan, očekivano, u finalu Izvor: MONDO

Dileme nije bilo još od početka sezone. Partizan će ponovo biti u prilici da brani titulu šampiona Srbije, pitanje je samo protiv koga: Vojvodine ili Crvene zvezde.

Partizan je i u drugom meču polufinala plej-ofa državnog prvenstva savladao mlađeg brata, ekipu Banjice. Poslije 14:5 u utorak uveče, večeras je bilo 13:2 (2:0, 4:0, 4:0, 3:2).

Dušan Mandić (na slici) je sa tri gola bio najefikasniji u ovom meču lišenog neizvjesnosti. Po dva su dali Miloš Ćuk (sinoć je postigao četiri) i Uroš Čučković.

Banjica je dva puta imala igrača više i nije uspjela da materijalizuje prednost, dok je Partizan četiri puta bio uspješan iz sedam napada sa brojčanom prednošću u bazenu.

O drugom finalisti srpskog državnog prvenstva odlučiće u majstorici Vojvodina i Crvena zvezda Vet. Taj meč je prvobitno bio zakazan za subotu, ali je pomjeren za petak u 18.50 časova kako bi ga prenosila Televizija Arena sport.

Ko god da bude protivnik Partizana jasno je da će crno-bijeli biti veliki favorit za osvajanje nove titule. Ono što se može desiti u budućnosti je novo osipanje crno-bijelog tima. Vladimir Vujasinović je najavio povlačenje, preostali reprezentativci poput Milana Aleksića i Stefana Mitrovića će, vjerovatno, potražiti inostrane angažmane...

Ipak, trener Partizana Igor Milanović je još ranije najavio da ima viziju novog Partizana koji bi za najdalje tri godine ponovo mogao da se umiješa u borbu za sam vrh Evrope.

Iako je ove sezone razočarao u Evroligi (branilac titule prvaka Evrope nije prošao grupu), Partizan se ipak domogao međunarodnog trofeja. U decembru je osvojio je Superkup poslije sjajne igre i pobjede nad Savonom (11:6), osvajačem LEN Kupa za prošlu sezonu. Takođe, crno-bijeli su osvojili i domaći kup.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC