• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamilton: Naučio sam mnogo lekcija

Lider u generalnom plasmanu vozača Formule 1 zadovoljan iako još nije pobijedio ove sezone: "Mnogi su brzi, velika je gužva u vrhu".

 Hamilton: Naučio sam mnogo lekcija Izvor: MONDO

Luis Hamilton još nije zabilježio pobjedu u tekućoj sezoni Formule 1. Ipak, zadovoljan je. Kako i ne bi bio kada je lider u generalnom plasmanu.

"Plasman na podijum u sve dosadašnje tri trke je odličan rezultat za nas. Plan svake godine je da uspostavimo konstantne rezultate i nekada to jednostavno ne ide po planu, ali mislim da smo ove godine imali sreće na tom putu", istakao je Britanac iz Meklarena uoči trke u Bahreinu.

Hamilton vodi ispred klupskog kolege i zemljaka Džensona Batona, a prve tri trke šampionata završio je na trećoj poziciji iako je u Australiji i Maleziji bio najbrži u kvalifikacijama.

Prošlu sezonu Hamilton je okončao na petom mjestu poslije nekoliko kazni i nezgoda na stazi, a pred trku na pisti Sakir, Britanac smatra da je naučio na svojim greškama.

"Mislim da je bilo dosta lekcija koje sam naučio i mnogo dobrih i loših iskustava koja sigurno pomažu kada imaš dobar auto i izglednu situaciju", rekao je Meklarenov šampion iz 2008. godine.

Ipak, i pored dobrog starta sezone i optimizma koji ima, Hamilton još ne razmišlja o osvajanju titule niti o pobjedi u Bahreinu ocjenjujući aktuelnu sezonu kao jednu od najneizvjesnijih u proteklim godinama.

"Kada pogledate kvalifikacije vrlo smo kompetitivni, Mercedes je trenutno najbrži, ali su mnogi bolidi vrlo blizu. Na trci je Red Bul veoma brz, Mercedes je veoma brz, mi smo brzi, čak je i Zauber brz. U ovom trenutku je velika gužva na vrhu i mi se trudimo da budemo konstantni i iskoristimo svaku priliku", završio je Hamilton.

(Beta, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC