• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Album “50 veličanstvenih sportista"

U album uvršteni uspješni sportisti iz Srbije i Republike Srpske.

 Album “50 veličanstvenih sportista" Izvor: MONDO

Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske i "Euroblic" predstavili su danas u Banjaluci zajednički projekat album "50 veličanstvenih sportista" u koji su uvršteni uspješni sportisti iz Srbije i Republike Srpske.

Ministar porodice, omladine i sporta Srpske Nada Tešanović, na promociji ovog projekta istakla je da je resorno ministarstvo podržalo prijedlog "Euroblica" da među "50 veličanstvenih" uvrste i sportiste Republike Srpske.

"Srpska ima itekako zaslužne sportiste, koje treba neprekidno isticati. Ovo će biti sjajna prilika da se generacije koje dolaze upoznaju sa našim sportistima, čitajući njihove biografije i šta su to sve osvojili", rekla je Tešanovićeva. 

Ona je navela da se među 50 veličanstvenih sportista nalazi 10 iz Republike Srpske, te izrazila očekivanje da će ovaj projekat biti nastavljen, jer Srpska ima još sportista koji treba da uđu u ovakav album.

Brend-menadžer "Euroblica" Sanja Nježić rekla je da čitaoci na kioscima uz "Euroblic" danas dobijaju i ovaj poklon album, dok će 50 sličica sportista biti podijeljene u narednih 50 dana.

Svaki dan po jedna sličica biće nalijepljena na naslovnu stranu "Euroblica", tako da će ljubitelji sporta imati priliku da u potpunosti popune album "50 veličanstvenih", koji sadrži osnovne informacije i biografiju svakog sportiste.

Proslavljeni rukometaš Milorad Karalić, koji se nalazi među 50 sportista u albumu, rekao je da je ovo dobra prilika za mlade i one koji će ovaj album pročitati da se podsjete i vide šta je ko od ovih sportista uradio.

"Istovremeno mladima ovo može biti stimulans za napredovanje", istakao je Karalić.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC