• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRELJAŠTVO: Srbi našli novac, idu na EP!

Reprezentacija Srbije u streljaštvu učestvovaće na EP u Danskoj pošto je SSS iz sopstvenih sredstava pronašao novac da se izmiri dug ESK.

 STRELJAŠTVO: Srbi našli novac, idu na EP! Izvor: MONDO

Predsjednik SSS Obrad Stevanović rekao je da je savez, iako nije bio dužnik prema Evropskoj streljačkoj konfederaciji (ESK), pronašao novac da se izmiri dug od preko 49.000 evra.

"U ovom trenutku je najvažnije da će strijelci moći da se takmiče. Sa ponosom ističemo da u posljednjih deset godina streljačka reprezentacija nije propustila nijedno takmičenje. Izašli smo uspješno i iz ove ogromne krize za koju nismo bili krivi ni mi, niti Ministarstvo omladine i sporta Srbije i Olimpijski komitet Srbije", izjavio je Stevanović.

On je dodao da je savez dobio garancije ESK da će čim sredstva budu uplaćena suspenzija streljačke reprezentacije Srbije za šampionat Evrope biti povučena i da će učestvovati bez ikakvih ograničenja.

"Moram zarad istine da još jednom podvučem da dug nije napravio SSS, već organizator prvenstva Evrope 2011, beogradski Sportski centar Kovilovo, koji nije ispunio obavezu prema ESK i uplatio dio kotizacija učesnika koji pripada ESK".

SSS je konkurisao i dobio organizaciju šampionata Evrope 2011, da bi potom tehničku organizaciju prepustio Sportskom centru Kovilovo. O dugovanjima ove firme nacionalni savez obaviješten je tek počekom novembra prošle godine.

Ranije ove nedjelje reprezentativci Srbije uputili su apel za pomoć kako bi mogli da učestvuju na kontinentalnom prvenstvu, koje će biti održano od 23. februara do 3. marta u danskom gradu Odenzeu.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC