• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Bjelorusi padaju u "Boriku"

Novi članovi Borca m:tel pred premijeru u dresu Banjalučana obećali dobru igru i iznenađenje protiv Meškov Bresta u 13. Kolu SEHA lige.

 Borac m:tel: Bjelorusi padaju u "Boriku" Izvor: MONDO

Trojica novajlija u dresu crveno-plavih - desni bek Dejan Malinović, golman Benjamin Burić i njegov brat, pivot, Senjamin žele da se u prvoj zvaničnoj utakmici predstave u što boljem svjetlu i zato obećavaju pobjedu u susretu 13. kola SEHA lige protiv Meškov Bresta.

Ovaj meč igra se u nedjelju od 18 časova u “Boriku”.

“Sam pogled na tabelu regionalnog takmičenja dovoljno govori ko je favorit u ovom susretu, ali pokušaćemo da odigramo što je moguće bolje i zabilježimo trijumf. Dobro smo trenirali, ekipa se poprilično uigrala i vjerujem da uz pomoć publike možemo do pobjede“, naglasio je Malinović u izjavi za “Glas Srpske“.

Benjamin Burić vjeruje da će Bjelorusi tužni napustiti “Borik”.

“Jesu favoriti, ali smo svi silno motivisani da se predstavimo u što boljem svjetlu i dođemo do bodova. Posebno nas trojica, koji ćemo u crveno-plavom dresu debitovati pred banjalučkom publikom, koja i te kako dobro poznaje šta je rukomet“, rekao je Benjamin Burić.

Njegov brat Senjamin takođe vjeruje u dobar rezultat.

“Veoma dobro smo primljeni u novoj sredini i dobar rezultat protiv Meškov Bresta biće prilika da se bar malo odužimo za to“, naglasio je Senjamin Burić.

Šef stručnog štaba kluba iz Gospodske ulice Zoran Trninić istakao je da njegov tim neće u ovom susretu biti kompletan.

“Đorđe Ćelić i dalje ima problema sa povredom koljena, a Ivan Milas sa preponama, tako da ne želim ništa da rizikujem. Dobro smo radili u pripremnom periodu i sada je prilika da protiv moćnih Bjelorusa pokažemo koliko možemo. Pozivam i ljubitelje rukometa da nas podrže u ovom susretu, jer će imati priliku da na djelu vide znatno izmijenjenu ekipu u odnosu na jesen“,- rekao je Trninić i dodao da u dresu Meškov Bresta igraju dvojica nekadašnjih igrača Borca m:tel Milan Đukić, koji je trenutno povrijeđen, te Ivan Karačić, koji će u nedjelju braniti boje Bjelorusa.
Drugi klub iz Republike Srpske, koji se takmiči u SEHA ligi, dobojska Sloga prvi zvanični ispit ove godine imaće u srijedu, 20. februara. Tada će izabranici Aleksandra Dugića u Skoplju, od 18 časova, odigrati meč 13. kola regionalnog takmičenja protiv makedonskog predstavnika Metalurga.

(MONDO, foto: SEHA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC